Ciutacu (RTV) isi bate joc de Godina: „Personaj construit pentru tinerii frumosi si liberi”

news

Realizatorul Romania TV, Victor Ciutacu, considera ca lupta agentului Marian Godina cu sistemul putred din politia romana a fost pusa la cale pentru ca „tinerii frumosi si liberi sa-si gaseasca un nou erou popular frumos poleit”.

„Inteleg ca lansarea de carte a lui Godina trebuie sa fie un succes, pentru ca tinerii frumosi si liberi sa-si gaseasca un nou erou popular frumos poleit, da’ abuzurile din Politia Brasov au aparut doar de cand a devenit vedeta domnu’ agent? S-au ofticat sefii lui ca omu-i hit si s-au apucat subit sa ia spaga, sa plagieze si sa faca trafic de influenta? Acum a aflat iregularitatile?

Nu ca nu mi-ar placea sa ma pis impotriva vantului, ador s-o fac, dar, pe bune, cum sa mergi in aceeasi directie cu turma? Am vazut la constructii d-astea subite de personaje care au ars fix cat a fost nevoie de ele de-am imbatranit…”, a scris Ciutacu pe blog.

Marian Godina s-a remarcat in ultimele zile printr-o serie de dezvaluiri revoltatoare fata de abuzurile sefilor sai din Politia Brasov. La un moment dat, dupa ce mama sa a intrat in spital, Godina a anuntat ca demisioneaza, insa ulterior s-a razgandit.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: