Ciuvica se declara admirator al „doamnelor” Oana Lovin si Codruta Cerva: „Sunt nucleul rezistentei civice impotriva actualei guvernari”

politica

Mugur Ciuvica, fost consilier prezidential si invitat permanent al postului Antena 3, anunta ca le admira pe Oana Lovin si Codruta Cerva, cele doua activiste PSD care au scandat lozinci obscene la adresa premierului Orban si a lui Clotilde Armand.

„Eu cred ca este foarte bine ce s-a intamplat in Parcul Herastrau. Eu sunt fan al celor doua doamne. Oana Lovin si Codruta Cerva sunt foarte hotarate, reprezinta nucleul rezistentei civice impotriva actualei guvernari si este foarte bine ca se manifesta cu armele celor care au ajuns acum la guvernare”, a declarat Ciuvica la Antena 3.

Oana Lovin si Codruta Cerva s-au declarat extrem de incantate ca sunt admirate de Ciuvica.

„Sa iti spune cineva ca e fanul tau, normal ca te simti flatat. Dar sa iti spuna dl Ciuvica in persoana, ca e fanul tau, asta inseamna dauna totala pentru toate frustratele din presa si online si toti jurnalistii de carton. Eu va admir, va citesc si va respect de ani de zile. Multumim dl Ciuvica! Pentru mine reprezentati ora exacta din presa romaneasca”, a scris Cerva pe Facebook.

O reactie similara a avut si Oana Lovin. „Mugur Ciuvica. M-ati facut cea mai fericita fata cu sparanghel din colonie!”, a scris si Lovin.

Adriana Bahmuteanu, Oana Lovin si Codruta Cerva au facut scandal la un eveniment de campanie organizat de PNL si UST pentru promovarea candidaturii lui Clotilde Armand. Lovin si Cerva, activiste notorii ale PSD, au strigat obscenitati de la portavoci la adresa lui Orban, a liberalilor si a membrilor USR.

Evenimentul a avut loc marti dupa-amiaza din zona Parcului Herastrau. „Muie PNL”, ”Muie ciuma galbena” si „Muie USR” au strigat cu portavocile Lovin si Cerva.

De asemenea, ele l-au injurat si pe Ludovic Orban cand a luat cuvantul. ”Bufonul USR-ului” si ”Sluga ocultei mondiale” au strigat cele doua.

La eveniment a aparut si Adriana Bahmuteanu, care a facut scandal ca Armand nu vrea sa intre intr-o dezbatere cu ea. Armand a refuzat sa vorbeasca cu Bahmuteanu.

„Am provocat-o la o confruntare electorala. Vreau sa vad daca stie limba romana. Doamna Armand, cunoasteti imnul Romaniei?”, a strigat Bahmuteanu.

Ea i s-a plans si lui Ludovic Orban ca Armand nu vrea sa vorbeasca cu ea. „Sunteti candidata?”, a raspuns Orban ironic.

Ulterior, Ludovic Orban le-a transmis colegilor sa nu procedeze niciodata ca acesti „exponenti ai PSD” care arata ca social-democratii au dus Capitala si Sectorul 1 la un nivel de obraznicie maxima, lipsa de educatie si de civilizatie.

Premierul Ludovic Orban a acuzat ca aceste persoane sunt „exponentii PSD” si comportamentul acestora denota lipsa de educatie si obraznicie.

„Dragi colegi, sa nu faceti niciodata ce fac acesti exponenti ai PSD care arata ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsa de educatie, lipsa de civilizatie si obraznicie la maxim. De astfel de lucruri vrem sa scapam in Bucuresti, in Sectorul 1 si in Romania. Prezenta mea astazi aici este foarte limpede si urmareste un scop clar – sa transmit un mesaj de sustinere din partea PNL pentru candidatura Clotilde Armand. Ea putea sa fie primarul Sectorului 1 inca din 2016. Din pacate, la numararea voturilor lucrurile au iesit altfe decat in sondaje si Sectorul 1 a avut de suferit”, a afirmat Ludovic Orban marti dupa-amiaza la evenimentul de prezentare a proiectelor propuse de Clotilde Armand pentru dezvoltarea Sectorului 1.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: