Ciuvica si Badea au innebunit. Stapanul lor, Voiculescu, a fost facut „securist” in direct, chiar in acelasi platou – Video

news

Deputatul PNL Pavel Popescu l-a facut pe Mugur Ciuvica sa-si piarda controlul dupa ce a afirmat, in direct la Antena 3, ca Dan Voiculescu a fost „securist”.

Ciuvica, Gadea si Mircea Badea sustineau ca Dacian Ciolos este „securist” pentru ca ar avea legaturi cu SIE, insa nu au prezentat nicio dovada. „Am eu niste informatii”, a sustinut Ciuvica.

Desi este de la PNL, Pavel Popescu i-a luat apararea lui Ciolos intr-un mod surprinzator, starnind furtuna in studio.

„Mi se pare asa putin ironic sa discutam foarte mult despre partide infiintate de securisti si chestiuni de genul acesta pentru ca, daca va uitati in istoria acestei tari… ipotetic vorbind, daca chiar ar fi adevarat ce spuneti cu partidul domnului Ciolos, mai stiu un partid care a fost infiintat de un securist – Voiculescu, dar nu Vlad Voiculescu, ci Dan Voiculescu. Si asa pe speta asta ati putea fi foarte simplu atacabili si dumneavoastra”, a declarat Pavel Popescu.

Socat de cele auzite chiar in studioul Antena 3, Ciuvica a avut o reactie violenta, sustinans ca numai un „bou” poate spune ca Voiculescu a fost securist.

„Pai de catre un mare bou! Pentru ca CNSAS-ul a spus ca Voiculescu n-a fost securist absolut deloc, i-au gasit doua chestii de la serviciu si au zis ca a dat informatii de la serviciul lui, de unde a lucrat, la Securitate. Deci in niciun caz nu a fost securist. Si eu credeam in anii ’90 ca Voiculescu a fost securist. Dar daca a venit CNSAS si a zis ca n-a fost, trebuie sa fii mult prea bou sa il mai ataci pe Voiculescu pe tema asta. Acel cineva trebuie sa fie mult prea dobitoc!”, a spus Ciuvica.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: