Clanul PSD Badalau, bairam cu manele si 150 de invitati: „Cea mai tare deputata”. O beizadea a implinit 18 ani

politica

Deputatul PSD de Giurgiu, Elena Dinu, a organizat o petrecere de la un loc de lux din Giurgiu la care au participat peste 150 de invitati. Elena Dinu este protejata lui Niculae Badalau, actual vicepresedinte al Curtii de Conturi, fost vicepresedinte al PSD.

Deputata PSD a organizat „majoratul” fiului sau cu peste 150 de invitati la complexul Balanoaia de langa Giurgiu. Petrecerea a fost una de zile mari ca si cum n-ar exista restrictii in aceasta perioada, scrie Puterea, care a publicat si imagini de la fata locului.

Mancaruri pe alese, bauturi la discretie, ospatari la patru ace si muzica de se auzea pana la Ruse in Bulgaria. Manelele si dedicatiile au curs pe banda rulanta, iar 2.000 de euro era ceva obisnuit pentru cei care dadeau dedicatii pentru juniorul familiei Elena si Daniel Augustin Dinu, dar si pentru „cea mai tare deputata”.

Refrenul la moda care s-a fredonat toata noaptea de catre manelistii si invitati a fost „Banii n-au valoare”!

Badalau a inventat-o pe Elena Dinu si ca un tatuc protector, sotul acesteia a fost, pe vremea guvernarii PSD, directorul DRDP Bucuresti, fiind remunerat mai bine decat premierul Romaniei si presedintele tarii desi n-avea nicio pregatire in acest domeniu. A contat doar ca era sotul deputatei protejate si sustinute de baronul Badalau.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: