„Clanul Sportivilor” a ajuns si la Brasov, sustinere acordata candidatului George Scripcaru. Acesta este sprijinit public si de clanul Stoleru din Brasov. Reactia lui Scripcaru: „Vorbiti lucruri care habar nu aveti”

politica

Candidatul PSD-PNL la Primaria Brasovului, George Scripcaru, s-a fotografiat zambitor alaturi de unul dintre cei mai periculosi interlopi din Clanul Sportivilor de la Bucuresti, Nicolae Daniel Stinghe. De asemenea, membrii clanului Stoleru din Brasov sunt foarte activi pe retelele de socializare in sustinerea lui George Scripcaru. 

Iata o imagine in care George Scripcaru apare zambitor langa Daniel Stinghe, stand la aceeasi masa la o cafenea din centru vechi al Brasovului.

Conform procurorilor, Stinghe este bun prieten cu liderul Clanului Sportivilor din Bucuresti, Eugen Preda, pe care il vizita deseori la puscarie. Stinghe a fost implicat si el in numeroase infractiuni, cea mai cunoscuta fiind furtul armelor de la Ciorogarla. Stinghe are de altfel condamnari penale pentru constituire de grup infractional organizat.

In februarie 2024, Stinghe a fost adus de procurori in fata judecatorilor in cazul unor noi infractiuni grave. El este acuzat ca in luna decembrie 2023 ar fi atacat doua puncte de lucru de la Sinaia si Poiana Tapului, ale unui om de afaceri sinaian, i-a distrus acestuia trei autoturisme si ar fi atacat si locuinta afaceristului, a relatat Incisiv de Prahova. Daniel Stinghe a fost arestat atunci pentru 30 de zile.

Si membrii periculosului clan Stoleru din Brasov, numiti si „stapanii cartierului Noua”, si-au afirmat public sustinerea pentru George Scripcaru. Ei sunt foarte activi, in acest sens, pe retelele de socializare si au ajuns sa ii ameninte violent pe cei care au postari critice la adresa lui Scripcaru.

Un astfel de episod s-a desfasurat pe grupul de Facebook al locuitorilor din cartierul Noua, acolo unde capul gastii de cartier – Adi Stoleru – a publicat un text de sustinere a lui George Scripcaru:

„Dragi alegatori. George Scripcaru este un lider cu experienta, dedicat dezvoltarii orasului nostru. Prin viziunea sa clara si actiunile sale concrete, a demonstrat ca are capacitatea si determinarea de a face Brasovul sa prospere. Alegandu-l pe George Scripcaru, ne asiguram ca orasul nostru continua pe calea cresterii si imbunatatirii. Haideti sa ne unim si sa-i acordam increderea noastra pentru a construi impreuna un viitor mai luminos pentru toti locuitorii Brasovului. Cu solidaritate si incredere, noi majoritatea din cartierul Noua iti uram succes”.

Postarea lui Adi Stoleru a fost imediat amendata de mai multi brasoveni. „Rau a ajuns Scripcaru daca ii face reclama un interlop:)))” sau „N-am vazut in viata mea atatea limbi! Ceva interese?” sau „Despre cotele parte de la hotelurile de la gara si de pe bulevardul Victoriei nimic? Despre terenuri din Poiana cumparate pe numele lui Dan Ghita nimic? Despre cum si cui a vandut palatul copiilor nimic? Iar vrea la furat?!”, au fost cateva dintre reactii.

A urmat un val de amenintari violente ale membrilor clanului Stoleru. „Te mananca in ga…za?”, „Vezi-ti de Facebook tataie, nu mai duci mult, stai acasa, nu vota (decat daca votezi Scripcaru)”, „Ba, bulangiule tu te uiti cui ii comentezi la mesaje pisa..le”, „Un singur interes am acum, daca stie cineva sa-mi scrie in privat pe unde te plimbi”.

Intrebat despre aceste legaturile cu interlopii Stinghe si Stoleru, George Scripcaru a raspuns foarte nervos ca „vorbiti lucruri care habar nu aveti”.

„Doamna, dvs. vorbiti lucruri care habar nu aveti, nici nu stiu despre ce este vorba. Imi spuneti mie lucruri care nu cunosc… nu stiu. Dvs. nu stiti ce vorbiti”, a declarat Scripcaru la un post de televiziune.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: