Clanurile PSD: tatal-baron local, mama-senatoare PSD, fiul-secretar de stat. „Noi suntem o familie de politicieni, doar nu era prost sa refuze”

politica

In urma cu doua saptamani, fiul presedintelui Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost numit secretar de stat. Buzatu neaga ca ar fi vorba de nepotism, sustinand ca fiul sau a fost sprijinit de organizatia PSD Buzau. Pe care tot el o conduce.

Numarul secretarilor de stat s-a dublat de cand au ajuns PSD si ALDE la putere. Daca pe vremea Guvernului Ciolos erau 70 de secretari de stat, acum sunt nu mai putin de 135. Printre acestia se afla numeroase rude si apropiati ai baronilor locali PSD. Tudor Buzatu, fiul presedintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, este unul dintre acestia. El a fost numit secretar de stat in aparatul de lucru al Anei Birchall, vicepremier responsabil de parteneriatele strategice.

Intrebat de Recorder ce il recomanda pe fiul sau pentru aceasta functie, Buzatu a raspuns: „Noi suntem o familie de politicieni. Dumneavoastra ati venit, v-ati luptat cot la cot, v-ati inscris si eu nu v-am promovat? Ce pot sa spun, l-a recomandat organizatia, partidul, si el doar nu era prost sa refuze”.

Chestionat daca numirea fiului sau nu este nepotism, Buzatu a ras:  „Cum sa fie nepotism asta? Poate aveti dreptate (rade ironic). Tatal meu este si el politician”.

Si mama lui Tudor Buzatu are o functie politica bine platita. Aceasta se numeste Gabriela Cretu si este senator PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: