Claudiu Manda, vitejie in fata lui Dancila: „Nu avem de ce sa ne fie rusine ca suntem pesedisti. Nu trebuie sa mergem pe strada cu capul plecat”

politica

Europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, proaspat reales presedinte al PSD Dolj, a declarat in conferinta de alegeri a organizatiei ca „nu trebuie sa mergem pe strada cu capul plecat doar pentru ca unii, care nu au nici o realizare pentru Romania, ne demonizeaza in mediul online”. El l-a acuzat apoi pe Dacian Ciolos ca este „prieten” cu Franta.

„Le-am transmis celor 1698 de colegi delegati, prezenti la Conferinta Organizatie Judetene Dolj a PSD ca nu avem de ce sa ne fie rusine ca suntem pesedisti.

Ca nu trebuie sa ne fie rusine ca am marit salariile, ca am marit pensiile si ca nu exista localitate in Romania care sa nu beneficieze de o investitie cu fonduri guvernamentale.

Nu trebuie sa mergem pe strada cu capul plecat doar pentru ca unii, care nu au nici o rezlizare pentru Romania, ne demonizeaza in mediul online. Unii, ca Ciolos, prieteni ai Frantei, care aproba masuri asemanatoare la partenerii lor externi dar care nu le plac in Romania.

Le-am spus colegilor mei ca sunt mandru de ei, de realizarile lor si de munca politica depusa in ultimii 4 ani.

I-am rugat ca performanta politica din offline sa o transferam si in online, pentru ca PSD Dolj poate fi si pe retelele social media MEREU NR. 1.

La finalul Conferintei Organizatiei Judetene, cei 1698 membrii delegati prezenti mi-au acordat votul de incredere pentru un mandat de presedinte, pentru inca 4 ani.

Dragi colegi, va multumesc pentru votul de incredere!”, a declarat Manda in fata pesedistilor din Dolj.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, si presedintele executiv, Eugen Teodorovici, au participat marti la Conferinta PSD Dolj, care a avut loc la Centrul Multifunctional Craiova.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: