Claudiu Nasui (USR) anunta cum va castiga Dan Barna alegerile prezidentiale: „Electoratul PSD ne va alege pe noi”

politica

Deputatul USR, Claudiu Nasui, anunta ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale candidatul USR va castiga cu ajutorul electoratului PSD. Acesta a declarat ca alegatorii din bazinul traditional al PSD vor avea de ales intre Klaus Iohannis si Dan Barna, iar un vot anti-Iohannis ii va da sanse candidatului USR sa castige cursa prezidentiala.

„Dan Barna va intra cu siguranta in turul al doilea. In turul al doilea, aici avem o mare masa de votanti, cei care votau pana acum PSD, care zicem noi ca vor vota anti-Iohannis”, a declarat Nasui, la Realitatea TV.

Claudiu Nasui a spus ca obiectivul USR este de a castiga fiecare runda electorala.

„Electoratul pesedist va avea de ales intre Klaus Iohannis si Dan Barna si in momentul in care va avea de ales intre doua persoane care nu sunt din PSD noi speram ca va alege candidatul USR”, a mai afirmat deputatul USR.

USR si-a desemnat sambata candidatul pentru alegerile prezidentiale, pe presedintele partidului, Dan Barna si asteapta finalizarea negocierilor cu cei din PLUS, care au luat decizia de a organiza o procedura interna pentru desemnarea propriului candidat. In cele din urma, USR si PLUS trebuie sa decida care dintre cei doi candidati se va inscrie in competitia pentru Cotroceni.

Mai mult despre: ,

Comentarii: