Clipe de cosmar pentru zeci de copii si adulti care au ramas aseara blocati in roata panoramica, la Targul de Craciun din Constanta

news

roata panoramica, Constanta, amplasata ilegal

Zeci de persoane din Constanta care au vrut sa vada iluminatul festiv de la inaltime au avut parte de o experienta terifianta. Nu mai putin de 16 adulti si 29 de copii au ramas blocati vineri seara la mare inaltime, in roata panoramica, amenajata in fata Teatrului de Opera si Balet, in cadrul Targului de Craciun din Constanta, a anuntat ISU Dobrogea.

Copiii si insotitorii care au ramas suspendati in aer s-au speriat, unii dintre ei au inceput sa planga si au fost coborati de pompieri si ambulantierii SMURD, potrivit Info Sud-Est.ro. ISU Dobrogea a transmis ca niciunul dintre cei blocati in roata nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Targul de Craciun a fost deschis joi seara, de Sfantul Andrei, dar la inaugurare nu functionau nici patinoarul, nici masinutele, nici toate casutele cu produse de vanzare. Nici vineri la pranz parcul nu era functional complet, iar Primaria Constanta inca nu publicase pe retelele de socializare vreo fotografie cu targul.

Targul a fost criticat in spatiul public si pe retelele de socializare in primul rand din cauza locului in care este amenajat, considerat de constanteni prea ingust si nepotrivit pentru astfel de activitati.

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: