Clotilde a publicat contractul cu Brai-Cata SRL. Tudorache si Mafia TV au mintit si manipulat grosolan

politica

Primaria Sectorului 1 a dat publicitatii, marti, contractul de salubrizare incheiat cu Brai-Cata SRL. Conform contractului, tarifele sunt mai mici decat cele practicate de Romprest. Fostul primar PSD, Daniel Tudorache, si propaganda PSD au sustinut ca tarifele Brai-Cata sunt de sase ori mai mari.

„In spiritul transparentei care caracterizeaza Primaria Sectorului 1 si pentru corecta informare a opiniei publice, publicam pe site-ul www.primariasector1.ro contractul incheiat de Administratia Domniului Public Sector 1 cu firma Brai-Cata SRL. De altfel, acesta se regaseste si pe site-ul ADP Sector 1.

Reamintim faptul ca, vineri, 23.07.2021, Administratia Domeniului Public Sector 1 a achizitionat servicii de colectare, transport si tratare/eliminare/depozitare a 100 de tone de gunoaie in aria Sectorului 1, in valoare totala de 62.900 de lei. Serviciile includ atat deseurile necontrolate, cat si cosurile de gunoi stradale.

Mentionam faptul ca desi achizitia a fost facuta in regim de urgenta, pretul total per tona este mai mic decat cel prestat de Romprest, conform facturilor publicate.

Pretul pentru colectare, transport si tratare/eliminare/depozitare deseuri necontrolate:

– 629 de lei/tona fara TVA prin firma Brai-Cata SRL;
– 883 de lei/tona fara TVA prin firma Romprest.

Totodata, pentru cosurile de gunoi stradale Romprest factureaza la metru patrat. In factura, preluarea gunoiului din cosuri stradale se numeste ‘intretinere curatenie’ pentru a impiedica comparatia cu alte Unitati Administrativ-Teritoriale si alte firme. Pretul pentru colectare, transport si tratare/eliminare/depozitare deseuri din cosuri stradale:

– 629 de lei/tona fara TVA prin firma Brai-Cata SRL;
– 4796 de lei/tona fara TVA prin firma Romprest, de peste 7,5 ori mai mult decat Brai-Cata”, anunta un comunicat al Primariei Secvtorului 1.

Contractul integral poate fi citit AICI.

Propaganda PSD a difuzat sambata si duminica informatia ca noul operator ale preturi de sase ori mai mari decat Romprest. Informatia a fost lansata de fostul primar PSD, Daniel Tudorache.

„Profitand de starea de alerta (nelegala), Clotilde a incheiat un contract de salubrizare, in toiul noptii, la un tarif de 6 ori mai mare decat cel practicat de Romprest. Cel putin asa sustin surse din primarie, ca in virtutea transparentei pe care mult o proclama Madamarmand, contractul nu este public.

Sectorul 1 este sufocat de gunoaie de 9 luni de zile, primarul validat refuzand sa achite facturile catre firma de salubrizare sub pretextul ca tarifele aprobate de consiliul local ar fi prea mari, iar acum incheie un contract, prin atribuire directa, adica prieteneste, la un pret de 6 ori mai mare.

Nici acum nu e clar ca misiunea este de a indeparta tot ce a existat, functionari, operatori economici, etc, pentru a face loc clientelei useriste?!

Luptandu-se cu mafia a ajuns sa o imbratiseze pe Braicata, firma acuzata de o evaziune fiscala de 23.000.000 E si care a primit azi-noapte, #cahotii , contractul, prin incredintare directa”, a transmis Tudorache, sambata.

Mai mult despre:

Comentarii: