Clotilde Armand: A rasarit un santier in curtea sediului central PNL, intr-o zona mega protejata de lege

politica

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand acuza ca in curtea sediului central al PNL din Aleea Modrogan, zona protejata de lege, au loc lucrari ilegale.

”In luna ianuarie am inceput demersurile de verificare a documentatiei elaborate de functionarii din Primaria Sectorului 1 pentru santierul din Aleea Modrogan 1A. Pentru mine este ireal cum nimeni nu a vazut ca s-au taiat zeci de copaci si cum a rasarit un santier in curtea sediului central PNL, intr-o zona mega protejata de lege. Eu am vazut si voi actiona”, a scris miercuri seara pe Facebook Clotilde Armand.

Ea a postat si un videoclip cu stadiul din prezent al lucrarilor din parcelarea istorica Filipescu, dar si un scurt istoric.

– Aleea Modrogan 1: Vila Filipescu-Brancoveanu, monument istoric cu grad maxim de protectie, conservarea este obligatorie;
– Noiembrie 2014: RA-APPS vinde la licitatie publica serele domeniului, 4.200 mp, cu 4,4 milioane de euro;
Decembrie 2019: CGMB aproba constructia de “locuinte colective”, desi parcela facea parte dintr-un “spatiu verde amenajat”
-In locul serelor vor fi construite trei blocuri cu patru etaje. Cele 100 de apartamente de lux vor fi vandute cu preturi intre 840.000 euro – 2.900.000 euro.

”Am inaintat catre Prefectura Bucuresti si Inspectoratul de Stat in Constructii solicitarea de verificare a legalitatii PUZ-ului in vederea suspendarii lucrarilor. Este o tragedie sa privim neputinciosi cum dispare sub ochii nostri o zona protejata de lege pentru niste interese imobiliare”, conchide Armand.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: