Clotilde Armand actioneaza in forta. Doi sefi dati afara: seful Politiei Locale si arhitectul-sef

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat joi ca i-a dat afara pe seful Politiei Locale si pe arhitectul-sef al sectorului. Ea i-a acuzat de „interese transpartinice”.

„Am eliberat-o din functie pe arhitecta sef a Primariei Sectorului 1. Vom lansa curand un concurs public pentru ocuparea acestei pozitii. De asemenea, Politia locala are o noua conducere si pregatim reorganizarea acestei institutii. Avem nevoie de oameni care sa lucreze pentru oameni… nu pentru interese transpartinice”, a scris Armand pe Facebook.

In campania electorala, Clotilde Armand i-a acuzat pe sefii Politiei Locale ca fac politie politica. Acestia au dat ordin, in perioada protestelor din Piata Victoriei, ca Armand sa fie filata, ea fiind fotografiata de politistii locali.

Citeste si: Clotilde Armand, filata si fotografiata de Politia Locala a PSD la protestele din Piata Victoriei. Reactie dura: „Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin”

In urma cu doar cateva zile, Clotilde Armand, a avut o reactie dura  dupa ce a descoperit ca in inima Bucurestiului, in zona protejata, se construiesc blocuri de locuinte.

„In aceasta dimineata, am mers pe Aleea Modrogan nr. 1A din inima Bucurestiului si am vazut santierul de acolo. Este ingrozitor sa privesti cum o zona protejata devine betonata din cauza unor functionari publici cu interese meschine. In Parcelarea Filipescu cineva s-a gandit sa planteze trei blocuri si sa distruga zona istorica. Stim foarte bine cine a dat aceste avize si autorizatii de construire. Alaturi de mine a venit si domnul viceprimar al Sectorului 1 Oliver Paiusi care a inceput deja demersurile de verificare a documentatiei elaborata de functionarii din Primaria Sectorului 1. Eu voi inainta catre Prefectul Municipiului Bucuresti o solicitare de anulare a autorizatiei de construire si voi sesiza Inspectoratul de Stat in Constructii.

Avem zero toleranta fata de cei care aleg sa distruga mostenirea impresionanta a Bucurestilor”, a scris Armand, pe Facebook.

Intr-un clip video care insoteste postarea, ea a mentionat ca la baza acestei dezvoltari imobiliare este si un aviz dat de vechea administratie.

„Noi am prefera aceasta dezvoltare imobiliara sa aiba loc in zonele care sunt parasite si nu, aici, intr-o zona verde, in inima Bucurestiului. Vrem sa analizam si sa anulam acest aviz”, a afirmat Clotilde Armand.

Viceprimarul Sectorului 1 Oliver Paiusi a precizat ca va verifica cum a putut fi obtinut acest aviz dat de fostul viceprimar Daniela Popa.

„Noi ne vom duce la Primarie sa verificam cum a putut sa fie obtinut acest aviz. Vom cere prefectului si ISC sa verifice legalitatea documentatiilor de urbanism emise pentru aceasta investitie din Sectorul 1”, a adaugat Paiusi.

Mai mult despre:

Comentarii: