politica

Clotilde Armand anunta finalizarea unei noi scoli: „Nu veti auzi nici o televiziune sa vorbeasca in regim de breaking news despre asta”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti finalizarea unui nou corp de scoala, unde vor putea invata 200 de elevi. „Si nu veti auzi nici o televiziune sa vorbeasca in regim de breaking news despre asta”, subliniaza Armand.

„Stiti ce mai facem in Sectorul 1? Construim scoli. Asta facem. Si nu veti auzi nici o televiziune sa vorbeasca in regim de breaking news despre asta. Scoala Gimnaziala nr. 179 din Cartierul Bucurestii Noi a fost extinsa cu 200 de locuri. Primaria Sectorului 1 a receptionat, in cursul saptamanii trecute, lucrarile la constructia modulara care va creste capacitatea scolii cu 8 sali noi de clasa.

Constructia are o suprafata de 560 de mp si o inaltime de 3,85 m, 3 cai de evacuare si centrala proprie pe gaz. Aceasta a fost compartimentata cu pereti din gipscarton cu diverse grade de rezistenta la foc si izolare fonica pentru a asigura confortul acustic. Incepand cu anul scolar 2021-2022, Scoala Gimnaziala nr. 179 va avea alte 8 sali de clasa cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi si 8 profesori) si 3 grupuri sanitare (fete, baieti, profesori).

Noua cladire este realizata din profile laminate din otel cu infrastructura din grinzi continue din beton armat, cu posibilitate de supraetajare. Pentru a preintampina transferul de energie, termoizolatia este din vata minerala bazaltica de 26 cm grosime, iar tamplaria este din aluminiu. De asemenea, pentru un consum redus de energie electrica, corpurile de iluminat sunt cu led”, a anuntat Armand pe Facebook.

In trecut, cand Daniel Tudorache sau Gabriela Firea inaugurau doar cate o macheta, televiziunile de casa ale PSD prezentau ample materiale. Iata si un moment cand Firea a inaugurat, inconjurata de o armata de camere de luat vederi, un acoperis cu iarba pe o statie de tramvai. Iarba s-a uscat la scurt timo dupa aceea.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Fico, si omologul sau polonez, Donald Tusk, a primit amenintari cu moartea

Premierul polonez Donald Tusk a scris joi pe X ca a primit amenintari cu moartea…

16 minute ago

SUA nu accepta ca presedintele Xi Jinping sa-si consolideze legaturile atat cu Occidentul, cat si cu Rusia: „China nu poate avea si untul, si banii pentru unt”

Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri",…

31 de minute ago

Israelul confirma ca doi dintre muncitorii thailandezi luati ostatici de Hamas pe 7 octombrie au fost ucisi

Armata israeliana a anuntat joi ca doi thailandezi, muncitori agricoli dintr-un kibbutz atacat de Hamas…

46 de minute ago

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

8 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

14 ore ago