politica

Clotilde Armand: „Ciolacu are BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o replica foarte taioasa dupa atacurile la care a fost supusa de premierul PSD Marcel Ciolacu in ultima perioada.

„‘Clotilde Armand are o atitudine de ‘noi suntem prosti si dansa e desteapta’ – afirma Ciolacu (cu BAC-ul luat – probabil cu spaga – la 38 ani). Nu, inteligentule! N-ai nimerit-o. Va consider hoti. Pe voi cei din PSD PNL.

Iar a ratat Ciolacu o ocazie buna sa taca. De fiecare data cand deschide gura Marcel Ciolacu asistam la un fel de stand-up comedy platit (fara sa vrem) din banii nostri. Nici Viorica Dancila nu-l intrece in dezacorduri si perle.

Sa nu mai zic cum Ciolacu a jignit moldovenii cu ultima lui perla prin care declara ca daca esti cetatean din Moldova esti un om inferior lui.

Ciolacu ne jigneste in primul rand ca romani. Pe noi toti. El si gasca lui de analfabeti functional ajunsi la putere, el si partidul lui cladit pe sange si crime. Un golan fals revolutionar care si-a dat BAC-ul la 38 ani si se aventura cu teroristii la vanatoare nu poate sa ne ofere niciodata lectii despre Democratie”, a scris Armand pe Facebook.

Marcel Ciolacu a afirmat sambata despre Clotilde Armand ca are o atitudine de tipul “noi suntem prosti si dansa e desteapta”. El o acuza ca a facut praf Sectorul 1, “e plin de mizerie, de sobolani, scandaluri”. De asemenea, liderul PSD a mai declarat ca edilul de la Sectorul 1 a incasat 19.000 de lei din fonduri europene, ca nu are empatie si nu se pricepe la administratie.

Intrebat, sambata, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, daca a fost deranjat de mesajul primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand, care l-a trimis la covrigarie, la Buzau, Ciolacu a declarat: “Eu ma abtin intotdeauna cand e vorba de o doamna, sa intru intr-un dialog suburban. Asta e un dialog… cei care fac covrigi nu sunt oameni sau nu muncesc, nu-si castiga painea, cinstit? Domnul Tudorache nu mai e candidatul Partidului Social-Democrat fiindca a avut o problema. A fost trimis in judecata. Dar nu va candida din partea PSD. Chiar daca n-am fi avut candidat comun, in persoana domnului George Tuta, domnul Tudorache n-ar fi candidat din partea Partidului Social Democrat. Eu imi aduc aminte ca doamna Clotilde are o atitudine asa. ”Dom’le, noi toti suntem prosti, si dansa e desteapta”. Imi aduc aminte si va aduceti si dumneavoastra, va aduceti aminte cu sacii aia, cu voturile. Ce circ a fost, cum s-au furat voturile, anchete cu procurori care au aparut, au disparut, am tacut din gura. E bine pentru democratie, sa depasim momentul. Ea nu este legitima in functie”, a declarat Marcel Ciolacu.

El o acuza pe Clotilde Armand ca ”a facut praf”sectorul pe care il conduce.

“A facut praf Sectorul 1. E plin de mizerie, de sobolani, scandaluri, tot felul, de inchipuiri, ca si la Nicusor Dan, dusmani inchipuiti, nu nominalizeaza, mafia, da’ spune-i dom’le. Firea a furat, da’ arata dom’le, ca esti de trei ani jumate acolo, da’ arata o data. Companiile lui Firea, care sunt toate, functioneaza, pentru ca asa functioneaza o administratie la nivelul unei capitale cu sase sectoare. In ce dialog sa intru cu doamna Clotilde ca sa inteleaga ca sunt un… Ne-a mintit. Ai si furat o data la… Ai incasat 19.000 de lei din fonduri europene, n-am auzit pana acum vreun primar. Nu a auzit nimeni”, a afirmat Marcel Ciolacu.

La remarca potrivit careia prejudiciul este unul mic, Ciolacu a replicat: “Dar cand venea domnul Drula si spunea ca prejudiciu trebuie sa fie de un leu… De la un leu, la 19.000…”.

In ceea ce priveste paralela intre cei 19.000 de lei in casati de Clotilde Armand si diamantele Dan Tudorache, fostul primar de la Sectorul 1, comentariul lui Marcel Ciolacu a fost: “Nu stiu, stati usor, ca nu s-a dovedit. Nu s-a dovedit. A incasat banii, doamna Clotilde, 19.000? Ati mai auzit un primar care incaseaza bani din fonduri europene? Eu nu am auzit. Pana la dansa. Nu are empatie, nu se pricepe la administratie, nu stiu de ce mai candideaza”.

Atentionat asupra scorului de 30% pe care il aree in sondaje Clotilde Armand, liderul PSD a argumentat: “Cu un profil de candidat, cum l-am descris cand am facut masuratorile, PSD-ul cu PNL-ul aveau 50%. Nu e o problema. Eu nu cred ca bucurestenii din Sectorul 1 mai pot sa o voteze pe doamna Clotilde”.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

O oră ago

Experiment Airbus: Aeronava jumatate avion, jumatate elicopter

Airbus Helicopters a prezentat, miercuri o aeronava experimentala, jumatate avion si jumatate elicopter, in cautarea…

2 ore ago

Momentul in care Robert Fico este impuscat in plina strada, surprins intr-o filmare cu telefonul – VIDEO

Momentele socante in care premierul Robert Fico a fost impuscat la Handlova, dupa o sedinta…

O oră ago

Greva in curtea in curtea lui Ciolacu. Angajatii guvernului intra in greva de vineri, nemultumiti ca nu li se maresc salariile cu 30%

Liderul de sindicat al functionarilor din cadrul Guvernului anunta ca acestia vor intra in greva…

4 ore ago

Atlantic Council si SNSPA au organizat dezbaterea “Security and stability for the Black Sea region”

Miercuri, 15 mai 2024, Atlantic Council si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA)…

O oră ago