Clotilde Armand face praf proiectul lui Firea privind gratuitatea transportului in comun

politica

Clotilde Armand nu este de acord cu proiectul Gabrielei Firea privind gratuitatea transportului in comun in Bucuresti, sustinand ca „e risc sa fie mizerabil”.

„Gratuit nu e niciodata. Oamenii care conduc autobuzele sunt platiti si autobuzele sunt cumparate. Sunt doua aspecte. Daca este gratuit complet, sunt oameni care iau transportul fara sa plateasca – e risc sa fie mizerabil. Daca nu dai nimic, nu ai respect pentru obiectul respectiv. Vrem sa fie un loc unde te simti bine si e confortabil. Cei care iau transportul fac un serviciu tuturor, e normal ca acest cost sa fie impartit”, a spus Clotilde Armand, adaugand ca merge frecvent cu metroul si RATB.

„Nu cred ca nu e bine sa nu plateasca. Dar ca toata lumea sa se urce fara sa plateacsa, nu mi se pare bun”, a precizat ea, intr-un interviu pentru Digi24.

Nicusor Dan a adaugat ca una din marile probleme e ca autobuzele RATB nu vin la timp.

Presedintele USB a mai spus ca atunci cand Gabriela Firea va propune gratuitatea transportului public gratuit in Consiliul General al Municipiului Bucuresti consilierii USB se vor opune.

„Managementul RATB este depasit. O sa cerem audit, unde se duc banii, de ce avem 5.000 de soferi, ce sunt ceilalti 5.000 de angajati”, a adaugat Nicusor Dan.

Subiectul a fost dezbatut in conditiile in care primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca, intr-un interval de timp rezonabil, transportul in comun va deveni gratuit in Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: