Clotilde Armand ii da afara pe angajatii Antena 3 si RTV din locuintele sociale ale Primariei: „Niciunul nu indeplineste conditiile. Nimeni nu este mai presus de lege”

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca isi va trimite Corpul de Control pentru a verifica modul in care au fost acordate locuintele sociale de catre fosta administratie PSD condusa de Daniel Tudorache. Ea afirma ca printre beneficiari se afla si angajati de la Romania TV si Antena 3 care nu indeplinesc criteriile.

„Aflu ca oamenii apropiati de vechea administratie (activisti de partid, fosti sefi de directii ai primarie, actuali angajati ai cabinetului parlamentar al fostului edil, sefi din Politia Locala Sector 1 care se ocupau cu filajul meu si al colegilor la protestele din 10 august 2018 sau angajati de la televiziunile Antena 3 si Romania TV) au fost rasplatiti de fostul primar cu locuinte dedicate exclusiv tinerilor pana in 35 de ani. Niciunul dintre ei nu indeplineste conditiile de acordare a locuintelor si majoritatea au ‘sarit’ randul pe lista de asteptare.

Astfel, voi trimite Corpul de Control sa verifice situatia si voi initia un proiect de hotarare care sa nu mai permita asemenea anomalii. Nimeni nu este mai presus de lege – si asta trebuie sa le intre bine in cap tuturor. Daca exista angajati ai primariei care au facut nereguli va asigur ca vor plati”, a anuntat Armand pe Facebook.

Citeste si: S-a enervat Clotilde Armand. Cine de la Romania TV are apartament social de la Primarie. Mai sunt inca doi de la Antena 3

Clotilde Armand a anuntat saptamana trecuta ca va face publice numele unor persoane care au primit apartamente sociale de la Primaria Sectorului 1, fara a indeplini criteriile, pe timpul lui Daniel Tudorache. Romania TV a trimis din nou, sambata noapte, o echipa in fata casei lui Armand pentru a face scandal.

„Fostul edil al Secolului 1 a rasplatit un jurnalist de la aceasta televiziune cu o locuinta sociala exact inainte sa-si piarda mandatul. Fara sa indeplineasca toate criteriile. Poate ca acum se intelege disperarea. Mai sunt si alti ‘beneficiari’ de locuinte sociale care muncesc la cabinetul parlamentar al fostului primar si nu se incadreaza in creieriile pentru acordarea acestor locuinte. Voi publica curand aceste nume si vom reglementa contractele pentru ca aceste situatii sa nu se mai intample niciodata”, a anuntat Armand pe Facebook.

Potrivit unor surse consultate de aktual24.ro, „jurnalistul” de la RTV care a primit apartament de la Daniel Tudorache este Rafaelo Varga. De asemenea, ar fi inca doi angajati ai postului Antena 3 care si ei au primit apartamente sociale de la Primaria Sector 1.

Romania TV a trimis-o din nou, sambata noapte, pe Codruta Cerva sa faca scandal in fata casei lui Clotilde Armand.

„Televiziunea unui celebru fugar si-a trimis iarasi vuvuzelele sa filmeze si sa transmita in direct din fata casei in care locuiesc cu familia mea. Din nou hartuire, din nou intimidare.

Aceste practici de linsaj mediat si kompromat desprinse din manualele sovietice ar trebui pedepsite de Consiliul National al Audiovizualului. Mai exista aceasta institutie?!

De asemenea, voi inainta autoritatilor plangeri penale pentru hartuire si violarea vietii private pentru toti cei care au impresia ca sunt mai presus de lege si cred ca ma intimideaza cu aceste obiceiuri bolsevice”, a anuntat Armand pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: