Clotilde Armand il anunta pe Ciolacu: „Vin dupa voi si n-am sa va las in pace pana nu recuperez fiecare leu pe care l-ati furat de la cetatenii Sectorului 1. Si credeti-ma ca am sa va gasesc”

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, are o reactie usturatoare la adresa PSD dupa ce Marcel Ciolacu a sustinut ca are informatii conform carora Daniel Tudorache a castigat alegerile, conform numaratorii efectuate de politisti.

„Seful PSD spune ca am pierdut alegerile. Dupa ce toate instantele de judecata din Romania au decis ca eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la cateva luni de la hotararea judecatoreasca definitiva sa arunce inca un fake news la Televiziunea Publica. Parerea lui este ca fostul primar diamant a castigat alegerile din Sectorului 1. Atunci cand un PSD-ist spune asta inseamna ca este exact pe dos.

Sunt atat de disperati cei din PSD ca i-am decuplat de la contractele cu banii publici ca nu mai stiu ce sa inventeze. Si folosesc acest caz pentru a nu desfiinta sectia speciala de executie a magistratilor creata de Dragnea si Tudorel Toader.

Dle. Ciolacu am o veste tare trista pentru dvs. si restul pesedistilor: vin dupa voi si n-am sa va las in pace pana nu recuperez fiecare leu care l-ati furat de la cetatenii Sectorului 1. Si credeti-ma ca am sa va gasesc. Pe toti”,  a scris Armand.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca reprezentantii coalitiei de guvernare vor desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie pentru ca aceasta sa nu finalizeze ancheta cu privire la alegerea primarului de la Sectorul 1, adaugand ca in urma renumararii voturilor a reiesit ca Daniel Tudorache a castigat alegerile.

„Au cerut desfiintarea SIIJ. Au iesit magistratii si au spus ca e cea mai mare prostie aceasta desfiintare a SIIJ. A boicotat-o si domnul Predoiu si actualul ministru, sa nu functioneze, ca sa demonstreze ca nu are eficienta. (…) Dupa ce magistratii, CSM, au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis ca va apela la Comisia de la Venetia, asteapta raspuns de la Comisia de la Venetia. Dupa doua saptamani domnul ministru a zis – mergem cu initiativa in Parlament pe repede inainte, nu mai asteptam avizul Comisiei de la Venetia. Ce aflam in seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru ca seful biroului electoral de sector era un magistrat si ancheta e dusa de catre SIIJ, aflam ca de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. (…) Mai sunt 220 de saci de numarat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a castigat alegerile si atunci, in momentul in care se desfiinteaza SIIJ, se desfiinteaza si aceasta ancheta”, a spus Ciolacu la TVR1.

El a adaugat ca PSD va strange semnaturi pentru organizarea unui referendum si pentru organizarea de alegeri la Sectorul 1.

„Presupun ca doamna Clotilde nu e bolsevica, ca pe timpul lui Stalin, nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara, isi va da demisia. Va pleca. SIIJ nu se va desfiinta pana ancheta va fi finalizata”, a afirmat el.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: