Clotilde Armand, victorie in instanta contra presei de propaganda. „Acuzatiile deosebit de grave” s-au dovedit a fi minciuni

news

Clotilde Armand a castigat un proces intentat unei publicatii, Agentia Media, care duce o adevarata campanie de denigrare a primarului Sectorului 1.

In procesul intentat, Armand indica cateva articole, in care era acuzata, fara dovezi, ca fura bani europeni si ca avea atitudini ostile fata de romani.

Miercuri, Tribunalul Bucuresti i-a dat dreptate lui Armand si a obligat Agentia Media sa-i si plateasca daune morale de 10.000 de lei. Decizia nu e definitiva si poate fi atacata in 30 de zile de la comunicare.

”Obliga paratii, in solidar, la plata sumei de 10.000 lei, catre reclamanta, cu titlu de daune morale. Obliga paratii sa retraga de pe pagina web www.agentiamedia.ro articolele denumite ‘Cum capusaza firma lui Clotilde Armand banii europeni destinati Romaniei’, ‘S-a sfarsit mitul Clotildei Armand. Acuzatii deosebit de grave!’ si ‘Clotilde Armand sefa exploziei de la Distrigaz. Pe angajati nu ii scotea din romani hoti si prosti’.

Obliga paratii sa publice, pe cheltuiala sa, pe pagina web www.agentiamedia.ro si in doua publicatii de circulatie nationala dispozitivul hotararii pronuntate in prezenta cauza”, se arata in decizia magistratilor.

Totodata, Agentia de Media va suporta si cheltuielile de judecata, in valoare de 5100 de lei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: