Clotilde Armand, victorie in justitie impotriva gruparii Ancai Alexandrescu de la Realitatea TV. Laurentiu Botin trebuie sa plateasca 20.000 de lei ca despagubiri pentru daune morale

politica

Clotilde Armand a castigat inca un proces de calomnie. Laurentiu Botin, realizator al unei emisiuni produse de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, si actionarii postului trebuie sa-i plateasca primarului Sectorului 1 despagubiri in valoare de 20.000 de lei. Sentinta nu este definitiva.

„Admite in parte cererea principala. Obliga paratii, in solidar, la plata sumei de 20.000 lei cu titlu de despagubiri pentru daune morale, catre reclamanta. Respinge in rest cererea de chemare in judecata astfel cum a fost modificata prin cererea aditionala, ca neintemeiata. Obliga paratii, in solidar, la plata catre reclamanta a sumei de 8.772,07 lei reprezentand cheltuieli de judecata (taxa judiciara de timbru – 100 le si onorariu avocat). Cu drept de apel in termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a V-a Civila. Pronuntata astazi, 02.07.2021, prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei”, este minuta deciziei Tribunalului Bucuresti.

Citeste si: Laurentiu Botin, mesaj suburban la adresa judecatorilor ICCJ. Cum il sustine pe condamnatul Dan Andronic

Intr-o emisiune la Realitatea Plus, Armand a fost acuzata de Botin ca a „facut bani frumosi din afacerile cu statul”. „Este cazul sa cunoasteti adevarata fata a politicianului de origine franco-romana”, a sustinut Botin. El a sustinut ca firma condusa de Armand a avut legatura „cu una dintre cele mai mari capusari a banului public, firma Bechtel”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: