Clotilde ii enerveaza iar: „Am castigat toate procesele intentate de consilierii PNL si PSD. Voi face eu plangere pentru inducerea in eroare a organelor judiciare”

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca a castigat toate procesele pe care i le-au intentat consilierii locali PNL si PSD. De asemenea, plangerile penale care i-au fost facute de consilierii PNL au fost clasate.

“’Plangere penala impotriva primarului Clotilde Armand. Acuzatii extrem de grave: deturnare de fonduri, falsuri si abuz in serviciu. Exista probe!’; ‘Plangere penala pe numele lui Clotilde Armand. Un consilier PNL o acuza de abuz in serviciu, deturnare de fonduri si fals intelectual’.

Asa scriau in urma cu cateva luni anumite redactii, acestea erau doar cateva titluri de presa din campania mediatica de denigrare platita de PSD si PNL, campanie sustinuta de diverse personaje care m-au hartuit cu plangeri si mi-au intentat procese.

Va anunt pe aceasta cale ca am castigat toate procesele, iar toate plangerile consilierilor au fost clasate.

Cel mai recent caz este al unui consilier liberal – coordonat de ministrul Digitalizarii si seful PNL Sector 1 – care ma acuza de toate fantasmagoriile, plangerea a fost inchisa cu neinceperea urmarii penale.

Consilierul PNL a contestat-o la Tribunalul Bucuresti, dar judecatorii i-au respins plangerea, saptamana trecuta, ca inadmisibila. Ii voi face eu plangere pentru inducerea in eroare a organelor judiciare. Impotriva lui si a sefului PNL Sector 1.

Pentru ca intr-un stat de drept si intr-o tara europeana asemenea personaje trebuie sa invete ca nimeni nu este mai presus de lege”, a transmis Clotilde Armand.

„Recorder” a realizat o investigatie care scoate in evidenta lipsa de moralitate a liderilor principalelor partide din Romania, PSD si PNL. PSD si PNL au pompat in ultimii trei ani zeci de milioane de euro in conturilor principalelor posturi de televiziune pentru „propaganda”, cumparandu-si astfel din bani publici bunavointa „jurnalistilor” TV.

PSD a refuzat in mod constant sa dezvaluie ce sume a livrat catre fiecare post de televiziune, desi recunoaste ca are contracte pentru „presa si propaganda”. Jurnalistii de la Recorder au primit pe email, anonim, documente care i-au ajutat sa ia urma banilor plecati de la PSD catre televiziuni.

Astfel, ei au descoperit ca PSD a infiintat o societate paravan, cu doi actionari si fara angajati, prin intermediul careia pompeaza bani televiziunilor, desi legea interzice explicit ca posturile TV sa primeasca bani de la partide in afara campaniilor electorale.

Iata ce sume au primit posturile de stiri de la PSD in ultimii trei ani doar prin intermediul Vertigo. PSD se mai foloseste de inca o firma prin care popmpeaza bani posturilor TV, All Media.

Antena 3 – 3,1 milioane euro

Romania TV – 3 milioane euro

B1 TV – 850.000 euro

Realitatea Plus – 830.000 euro

Aleph News – 470.000 euro

Digi24 – 240.000

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a balbait deseori si nu a putut sa dea explicatii coerente in legatura cu banii livrati posturilor de televiziune.

Mai mult despre:

Comentarii: