politica

Clotilde il pune la punct pe Burduja: „Instanta a decis si mi-a dat dreptate: Primarul trebuie imputernicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca instanta i-a dat dreptate, iar primarul trebuie imputernicit de Consiliul Local pentru a putea rezilia contractul cu Romprest. Primarul anunta ca va convoca din nou Consiliul Local in vederea adoptarii proiectului care sa-i permita demararea procedurilor.

”Instanta a decis si mi-a dat dreptate: Primarul trebuie imputernicit de Consiliul Local al Sectorului 1 pentru a putea rezilia contractul cu Romprest in Justitie. Pentru ca parte din acest contract este Consiliul local. Nu primarul. Ce au spus consilierii PNL dupa sedinta de vineri la care nu s-au prezentat? Exact pe dos. Ca nu trebuie acordul Consiliului Local”, a scris, luni, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta citeaza din motivarea instantei: „Respinge actiunea formulata de reclamantii Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti si Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calitatii procesuale active”.

”Astfel, voi convoca din nou pentru maine o sedinta de urgenta avand pe Ordinea de zi acelasi proiect de hotarare ca vineri: mandatarea primarului Sectorului 1 in vederea promovarii unei actiuni avand ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestarii serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1. Sper ca de data asta consilierii PNL si PSD sa se prezinte”, a mai scris Armand.

Citeste si: Burduja se plange ca Armand i-ar fi facut „analfabeti” si „infractori” pe PNL-isti: „Rezilierea contractului cu Romprest nu este facuta ca la carte”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a acuzat, vineri, PNL si PSD ca au boicotat sedinta Consiliului Local in care urma sa fie mandatata pentru promovarea unei actiuni de reziliere a contractului cu Romprest.

In replica, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a sustinut ca ”executarea contractului de salubritate tine doar de primar, iar primarul nu are nevoie de imputernicirea Consiliului Local pentru a cere instantei rezilierea contractului”.

In Sectorul 1 a fost declarata stare de alerta din cauza situatiei gunoaielor.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

3 ore ago

Super-dronele care vor ajunge in Ucraina din SUA. Sunt inarmate cu mitraliere de 5,56 mm sau cu rachete

SUA vor transfera Ucrainei drone de atac avansate cu arme de foc la bordul lor,…

2 ore ago

Peste 70 de pasageri ai unui zbor Mauritius – Germania au dezvoltat simptome de toxiinfectie alimentara. Serviciile medicale de urgenta i-au asteptat la Frankfurt

Pasagerii companiei aeriene Condor, care calatoreau din Mauritius in Germania au fost asteptati, joi, la…

5 ore ago

Italia interzice „puppy yoga” dupa presupuse maltratari ale catelusilor

Ministerul italian al Sanatatii a decis interzicerea utilizarii catelusilor in studiourile care ofera cursuri de…

5 ore ago

Razboiul sondajelor: CURS sare cu un sondaj in care Firea este foarte aproape de Nicusor Dan. INSCOP o plasase pe Firea pe locul trei

CURS, institut patronat de Iosif Buble (sotul deputatei PSD Diana Tusa), a lansat un sondaj,…

2 ore ago