Clotilde incepe o noua batalie. Vrea sa preia in administrare parcurile Cismigiu si Herastrau: „Sunt intr-o stare deplorabila”

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti ca vrea ca Primaria Sectorului 1 sa preia in administrare parcurile Herastrau si Cismigiu. Acestea se afla acum in administrarea Primariei Generale.

Armand a lansat deja aceasta propunere in sedinta Consiliului Local insa a fost respinsa de consilierii PSD si PNL. Primarul a anuntat insa ca nu se lasa: „Va promit ca nu vom lasa parcurile noastre in aceasta situatie. Voi reveni cu acest proiect in Consiliul local al Sectorului 1 pana cand toti consilierii PNL si PSD vor intelege ca politica inseamna sa le pese de oameni”.

„Am primit multe mesaje de la cetatenii din Sectorul 1, inclusiv elevi de liceu, despre situatia deplorabila in care se afla parcurile Cismigiu si Regele Mihai I (fost Herastrau). In urma cu cateva saptamani am avut o discutie cu domnul Primar General Nicusor Dan pentru a putea incepe demararea lucrarilor de reabilitarea si modernizarea a acestor parcuri, aflate in proprietatea publica a Municipiului Bucuresti.

Am cerut astazi Consiliului Local al Sectorului 1 sa solicite Consiliului General al Municipiului Bucuresti trecerea parcurilor Cismigiu si Regele Mihai I (fost Herastrau) in administrarea ADP Sector 1. Consilierii PSD si PNL nu au fost de acord cu aceasta initiativa.

Va promit ca nu vom lasa parcurile noastre in aceasta situatie. Voi reveni cu acest proiect in Consiliul local al Sectorului 1 pana cand toti consilierii PNL si PSD vor intelege ca politica inseamna sa le pese de oameni”, a anuntat Armand pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: