Clotilde nu se lasa. A dat afara un PSD-ist de frunte din functia de director general in Primarie. PSD-istul a fost viceprimarul lui Vanghelie

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat miercuri ca l-a dat afara pe directorului general de la Directia de Utilitati Publice, Salubrizare si Protectia Mediului Sector 1. Acesta a fost anterior consilier PSD si viceprimar in mandatul lui Marian Vanghelie.

„Astazi am decis eliberarea din functie a directorului general de la Directia de Utilitati Publice, Salubrizare si Protectia Mediului Sector 1. Domnul Bogdan Pavel a fost: consilier PSD Sector 5; consilier local al Sectorul 1 (2012-2016), viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) si fost consilier personal al lui Daniel Tudorache.

Scurt istoric:

Directia de Utilitati Publice, Salubrizare si Protectia Mediului Sector 1 a devenit celebra anul trecut pentru ca functiona deasupra Biroului Electoral Sector 1. In aceasta directie am gasit imediat dupa terminarea scrutinului din 2020 acele procese verbale in alb si tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de procese verbale. Tot in aceasta directie a fost amenajata o sala, cu un panou alb pe care era scris numele sectiilor de vot din sector si calcule. Pe o foaie erau trecute numele candidatilor, iar alaturi se gasea un teanc de procese verbale de la sectiile de votare albe, necompletate. Spatiul directiei era folosit de fostul primar al Sectorului 1 pentru sediu de campanie si aici modifica procesele verbale cu ajutorul angajatilor de la Directia de Salubrizare. Da, intr-o institutie publica.

PS: Directorul adjunct al acestei directii a ajuns la Primaria Capitalei imediat dupa ce am devenit eu primar. Si el a fost consilier al primarului PSD Daniel Tudorache. Razvan Aurelian Munteanu a fost detasat de primarul general Nicusor Dan ca director al Administratiei pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic”, a anuntat Clotilde Armand.

Citeste si: EXCLUSIV Doua firme din gruparea Marian Vanghelie, implicate in tunul dat de Tudorache-Diamante in afacerea tabletelor in valoare de 76 milioane de lei

Cosmin Alexandru a dezvaluit in campania electorala de anul trecut care sunt culisele razboiului disperat declansat de PSD Sector 1 pentru primarie. El spunea ca Tudorache era doar un „om de paie”, el fiind sub controlul altcuiva.

„Pentru cine nu e apropiat de situatia din primaria sectorului 1 si urmareste ce se intampla de duminica incoace, e util de inteles ca Tudorache, actualul primar e, in multe privinte, un om de paie. Majoritatea serviciilor primariei sunt sub controlul lui Marian Vanghelie, fostul primar de la Sectorul 5, prin angajati. In unele birouri din primarie Tudorache nu are voie nici sa intre inainte sa ceara voie.

Asadar, ce vedem zilele astea nu sunt niste incercari disparate, ci doar unele disperate ale mafiei trans-sectoriale care detine controlul miliardelor de euro anuale Bucurestiului. Va fi foarte greu de omorat caracatita asta, mai ales ca in jumatate dintre sectoare ea va continua sa lupte cu acces si control direct pe resurse”, a explicat Cosmin Alexandru, un bun cunoscator al culiselor politice din Bucuresti.

Mai mult despre: ,

Comentarii: