Clotilde, o noua victorie in instanta. Oana Lovin trebuie sa-i plateasca daune morale si are interzis sa o mai jigneasca pe Facebook sau pe orice alta cale in spatiul public

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a castigat in prima instanta procesul de calomnie pe care l-a intentat Oanei Lovin, fosta videochatista si actuala realizatoare de emisiuni la Metropola TV, televiziunea clanului Pandele-Firea.

Instanta a decis, pe 24 martie, ca Oana Lovin a incalcat dreptul la „imagine, demnitate si reputatie al reclamantei” si o obliga pe Oana Lovin sa plateasca daune morale in suma de 5000 RON. De asemenea, Oana Lovin trebuie sa elimine de pe Facebook numeroase postari denigratoare al adresa lui Clotilde Armand.

„Admite in parte actiunea modificata Constata incalcarea dreptului la imagine, demnitate si reputatie al reclamantei. Obliga parata la plata de daune morale in suma de 5000 RON.

Obliga parata la retragerea de pe profilul de Facebook Oana Lovin, respectiv pagina de Facebook Oana-Elena Lovin a materialelor video si postarilor denumite:

• Clotilde Armand vinovata de moartea unui muncitor din subordinea ei, din vremea cand aceasta era director Distrigaz?

• Clotilde Armand agent de influenta? De ce insista doamna Clotilde ca lucrari din banii publici romanesti sa fie facute de companii frantuzesti recomandate de Ambasada Frantei ?

• Clotilda Armanda milionareasa, candidata la primaria Sectorului 1, singurul copil alb din Guadalupe, cea care a incasat 50 mii euro pentru autostrada Bechtel, isi bate joc de cei care o voteaza;

• Nici nu va puteti imagina cati bani are agenta Clotilde Armand si sotul, agent si el;

• LA CASA DE BECHTEL – Urla dintre multe case ale faClocotildei 5 – 6.000.000 EUR;

• Clocotilda ma vrea la puscherie;

• Palatul Clocotildei sau La Casa de Bechtel;

• Doamne ce cardeala are faClotildo. Si cati pinguini pun botul. Va dati seama ce a facut marea experta primareasa, a turnat pietris prin parc si a simtit nevoia sa se si laude cu asta. Ce solutie futuristo-avangardisto-progresista, wow, cine s-ar fi gandit la asa ceva? Oana Lovin;

• FaClocotilde a pus niste pietris in iarba si acum cotcodaceste de parca ar fi ouat o autostrada.

Obliga parata, pe cheltuiala ei, la publicarea in presa a dispozitivului hotararii in doua publicatii de circulatie nationala.

Obliga parata la retragerea si incetarea publicarii oricaror afirmatii jignitoare de natura sa afecteze imaginea si reputatia reclamantei, apelative cum ar fi : Fa, Clotildo, fa / Fa, nebuno, fa / Fa, Clocotildo, fa/ Clocotilda/, pe orice cale de natura sa ajunga in spatiul public (incluzand retele sociale de tip Facebook, posturi de televiziune/radio, platforme online etc.)

Obliga parata la plata cheltuielilor de judecata in cuantum de 5000 lei (onorariu avocatial partial) Cu apel in termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucuresti”, a decis instanta.

Citeste si: Oana Lovin, disperata ca a fost data in judecata de Clotilde Armand: „N-ai tu bani cata lume ma iubeste pe mine. Nimeni nu te haleste, Clocotildo!”

Intr-un live pe Facebook, Lovin s-a plans anul trecut ca este data in judecata de Armand si a continuat sa o injure pe aceasta cu un limbaj suburban.

„Asuma-ti ca lumea nu te iubeste! Nici aia de la USR, vai de capul tau daca ai sti cum vorbesc despre tine! Nimeni, esti cea mai dispretuita. Nu te haleste nimeni! Fa, viata mea! Nimeni nu haleste, Clocotildo! N-ai tu bani cata lume ma iubeste pe mine”, a spus Lovin.

”Puteti sa ma bagati la puscarie. Eu nu cer scuze pentru ce am facut! Nu poti sa imi iei dreptul de a te dispretui! Mi-e scarba de tine, dar si de Kovesi! Pentru ce sa cer scuze? Ca te-am prins cu votul in sac? Pentru ce sa cer scuze? Ca nu va mai saturati de furat?!”, a mai spus Oana Lovin.

„Dar cine esti tu, fa? Esti CNA?”, s-a mai rastit Lovin.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: