„Clotilde, Seidler, Fritz si altii ca ei!”. Tariceanu, atac cu conotatii xenofobe. El insusi are origini grecesti

politica

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un nou atac violent la adresa USR, scotandu-i in fata pe o parte dintre liderii acestui partid care au nume de origine straina. Insa chiar Tariceanu are origini grecesti.

„Cei care au crezut in atasamentul democratic al celor de la USR banuiesc ca incep sa-si dea seama ca totul este doar o spoiala si daca zgarii putin pojghita de aparent civism al hastagistilor constati ca sub ea se ascund niste bolsevici sadea! Asta este explicatia cea mai simpla pentru presiunile pe care USR-istii le fac pentru a bloca renumararea voturilor la Sectorul 1! Este clar ca acolo s-a intamplat ceva necurat. Nu stim cine are dreptate, iar solutia cea mai rapida este renumararea voturilor. Se intampla si in alte locuri (Calarasi, Sectorul 5), doar in locul unde hastagistii aparent au castigat nu se mai poate face renumarare.

Ce crima poate fi sa renumeri voturile acolo unde exista dubii? Nu este mai bine pentru toti sa se elimine orice fel de banuiala? Cam asta ar spune toti oamenii de bun simt, dar asta nu conteaza pentru Barna, Clotilde, Seidler, Fritz si altii ca ei!

Oameni buni, baietii astia nici nu au ajuns inca la putere si ameninta toata lumea cu puscaria si tribunalele poporului! Cum credeti ca va fi daca odata chiar vor castiga puterea?”, a scris Tariceanu pe Facebook.

Tariceanu, la randul sau, are origini grecesti. Mama sa, Alexandrina Louise Lazarescu, la nastere Athanasiade, a fost de origine greaca, mama ei fiind grecoaica, iar tatal ei pe jumatate roman si pe jumatate grec.

Mai mult despre:

Comentarii: