politica

Clotilde si Lazaroiu, ironii la adresa manipularilor A3 si RTV: „In seara asta vom vedea o filmare speciala, cu parlamentarii USRPLUS in camera cu sacii de semnaturi”

Sociologul Sebastian Lazaroiu a ironizat luni modul in care televiziunile de propaganda ale PSD relateaza despre criza din coalitie. Clotilde Armand a avut si ea o replica amuzanta.

„In seara asta vom vedea o filmare speciala, cu parlamentarii USRPLUS in camera cu sacii de semnaturi. Evident, una din persoane pare a fi Clotilde Armand”, a scris Lazaroiu pe Facebook..

„Exact. Eram pe trotineta”, i-a raspuns Clotilde Armand.

Fostul ministru al Justitiei Stelian Ion a afirmat, luni, ca premierul Florin Citu este un conducator „foarte slab”, adaugand ca l-a vazut pe acesta cum „da telefoane in momente-cheie si asteapta lumina din alta parte”.

„Premierul Florin Citu este un pseudo-lider, nu este un lider, este un conducator foarte slab. E problema celor din PNL ce conducator isi aleg, nu ne intereseaza pe noi, dar cand vorbim de Guvernul Romaniei este clar ca nu-i apartin toate deciziile si sta mai mult pe telefon sa se consulte. Cu cine se consulta ar trebui sa il intrebati pe domnia sa, dar am observat ca nu are autonomie, asteapta tot timpul indicatii pretioase de la altii si este un lider foarte slab”, a declarat Stelian Ion la Digi24.

El a adaugat ca l-a observat pe premier cum „in momente-cheie” da telefoane si asteapta „lumina” din alta parte.

„L-am vazut cum in momente-cheie se retrage, da telefoane, si asteapta lumina din alta parte. Momente-cheie cand sunt puse pe ordinea de zi chestiuni fierbinti cu PNDL – ‘Anghel Saligny’, (…) au mai fost si altele de-a lungul timpului. Timp de opt luni am stat alaturi si, daca la inceput am avut toata increderea si au fost momente in care a existat deschiderea aceasta, pe masura ce am vazut ca nu-si respecta angajamentele si nu respecta promisiunile pe care le da fata de USR-PLUS, mi-a fost tot mai clar ca nu e partener cu care se poate continua”, a spus fostul ministru al Justitiei.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Marcel Ciolacu sfideaza realitatea: „Nu a fost Gabriela Firea implicata in azilele groazei. Imaginile nu erau din Voluntari, ci din alta comuna”

Invitat intr-o emisiune la Digi24, premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre campania electorala din Bucuresti,…

3 minute ago

Cel putin 16 persoane decedate in Peru, dupa ce un autobuz s-a prabusit intr-o prapastie din Anzi

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata marti in Peru, cand un autobuz s-a rostogolit…

18 minute ago

Amenintare iminenta? Taiwanul sustine ca ar fi detectat 45 de avioane de lupta si sase nave chineze in apropierea insulei

Armata Taiwanului a detectat 45 de avioane si sase nave chineze in jurul insulei, a…

33 de minute ago

Casa Alba a notificat Congresul american ca va trimite Israelului armament in valoare de un miliard de dolari

Casa Alba a notificat marti Congresul SUA ca va face o livrare de arme catre…

48 de minute ago

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a cantat la chitara intr-un bar din Kiev, spre a-si dovedi sustinerea fata de Ucraina – VIDEO

Cunoscut ca un amator de chitara si rock, seful diplomatiei americane Antony Blinken a cantat…

O oră ago