news

Clubul manelistilor din Bucuresti a fost inchis de mascati. Clubul, frecventat deseori si de interlopi

Clubul “Million Dollars” de pe Soseaua Mihai Bravu nr. 221, axat pe manele si frecventat de persoane dubioase, a fost inchis duminica de Serviciul pentru Actiuni Speciale.

„In data de 10 septembrie 2023, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 2, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 8 Politie – Biroul de Ordine Publica, Serviciul de Politie Canina, Serviciul pentru Actiuni Speciale, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti au actionat pentru asigurare a unui climat de siguranta publica, prevenirea si combaterea evaziunii fiscale.

In urma activitatilor specifice a fost pusa in miscare o actiune de verificare a unui local, din Sectorul 2 al Capitalei, in cadrul caruia se desfasoara diferite evenimente.

La fata locului, s-a constatat faptul ca localul respectiv isi desfasoara activitatea, fara a detine autorizatie de functionare sau alta autorizatie care sa ii permita efectuarea de activitati comerciale.

In urma acestor constatari, politistii au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 10.500 de lei.

De asemenea, s-a dispus oprirea temporara a activitatii localului si sigilarea blocului alimentar de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului.

In acest caz, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, urmand a fi sesizata unitatea de parchet competenta.

Structurile Ministerului de Interne actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii, fiind pregatite sa intervina atunci cand situatia o impune. Actiunile in sistem integrat vor continua si in perioada urmatoare”, a anuntat Politia Capitalei.

Surse judiciare au precizat ca este vorba despre “Million Dollars”. Clubul a devenit cunoscut dupa ce unul dintre fiii lui Nutu Camataru a injughiat un barbat aici,in septembrie 2010.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

2 ore ago

Inca o mazilire la Moscova, Putin l-a dat afara si pe ministrul adjunct al Apararii. Acesta este cel mai apropiat colaborator al fostului ministru, Serghei Soigu

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul adjunct al Apararii, Iuri Sadovenko. Acesta a…

27 de minute ago

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

3 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

6 ore ago