Cluj: Trei barbati au sarit sa apere doua tinere care au fost atacate pe strada de un individ: „Era decis sa faca rau” – Video

news

Agresiune la Cluj

Trei barbati au sarit sa apere, la Cluj, doua tinere care au fost atacate din senin, pe strada de un individ.

Cele doua tinere mergeau linistite pe strada, pe Traian Vuia, cand, din senin, un individ a aparut in calea lor si a inceput sa le loveasca. Una dintre ele a fost lovita peste cap.

Imediat, o masina a oprit langa cele doua tinere si doi barbati au coborat sa il puna la punct pe agresor. Celor doi li s-a alaturat si un al treilea barbat.

„Multumim tuturor celor care au intervenit astazi sa ne apere de un individ dubios ce ne-a agresat din senin pe strada, pe colega mea si pe mine, pe Traian Vuia colt cu Orastiei. Colega mea a fost din pacate lovita insa, daca nu ne sareati in ajutor, lucrurile puteau fi mult mai urate.

Personajul parea foarte tulburat si decis sa faca rau cuiva. Am anuntat politia si le-am pus la dispozitie filmarea, primita de la compania situata in proximitate.

Un echipaj din zona a promis ca il cauta pe strazi, in speranta ca pot evita sa atace si pe altcineva. Din nou, multe multumiri celora, nu putini, care ati intervenit, oprindu-va din mers sa ne sariti in ajutor! Ati dat dovada de civism, curaj si omenie!”, a transmis una dinter tinere pe grupul  grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: