politica

CNA, inca o amenda pentru aberatiile de la RTV legate de Clotilde Armand. Televiziunea PSD-ista: „Hotii voturilor ingroapa Capitala in gunoaie”

Majoritatea membrilor CNA a decis marti sa amendeze din nou postul Romania Tv pentru „derapajele” la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. reprezenzentanta PSD in CNA, Monica Gubernat, a votat impotriva.

Conform site-ului Pagina de Media, amenda data de CNA este de 60.000 de lei (12.000 de euro). Amenda fost votata de Mircea Toma (care a propus initial 80.000 de lei), Valentin Jucan, Cristina Pocora, Dorina Rusu, Ionel Palar, Orsolya Borsos si Rasvan Popescu. Au votat impotriva Monica Gubernat si Nicolae Balasa.

In zeci de emisiuni, RTV a lansat acuzatii nedovedite si a postat burtiere tendentioase cu privire la primarul Clotilde Armand.

„Furtul rezistilor dovedit, Politistii i-au prins in fapt”

„Jaf la Primaria Sectorului 1”

„Cat au furat rezistii”

„Cate voturi au furat rezistii”

De asemenea, unii invitati de la Romania TV o numeau pe Clotilde Armand „doamna Ciortild”.

„Hotii voturilor ingroapa Capitala in gunoaie”

„Inregistrari uluitoare cu primarita frantuzoaica”

„Inregistrari uluitoare cu primarita frantuzoaica, cum a ajuns Sectorul 1 sa fie ingropat in gunoaie”

Emisiunile de la Romania TV au fost caracterizate de Mircea Toma dreot „dezinformare, dezechilibru flagrant, xenofobie, injurii si instigare la violenta”.

Reprezentanta PSD in CNA, Monica Gubernat, a reactionat violent:  „In opt ani de zile de CNA nu am vazut o lipsa atat de crasa de impartialitate din partea membrilor in modul in care trateaza posturile. Toate observatiile pe care le-ati facut cu privire la acest post sunt in flagranta contradictie si lipsa de impartialitate. Toate observatiile nu au legatura cu legea audiovizualului”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Se va retrage Piedone in favoarea lui Firea? Erorile Coalitiei l-au readus pe Dan Voiculescu ca jucator de forta in politica la nivel inalt

Gabriela Firea a revenit drept candidat al PSD la Primaria Capitalei in urma deciziei liderilor…

O oră ago

Dictatorul Alexandr Lukasensko le-a dat indicatii pretioase geologilor: „Sapati si gasiti petrol in Belarus!”

Presedintele Belarusului, Alexander Lukasenko, l-a insarcinat pe noul ministru al resurselor naturale si protectiei mediului,…

24 de minute ago

Ciolacu, dupa ce s-a debarasat de Cirstoiu: „Gabriela Firea este solutia corecta la Primaria Capitalei”

Premierul PSD Marcel Ciolacu a confirmat, marti, ca Gabriela Firea a devenit candidatul PSD la…

5 minute ago

Clotilde Armand, despre noii candidati ai PSD-PNL: „Cine baga mai multi bani: Marinel de la Bancorex sau Pandele de la Voluntari?”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a ironizat marti decizia PSD-PNL de a renunta la Catalin…

30 de minute ago

Iohannis, despre scandalul Cirstoiu: „Nu este un mare succes al coalitiei. Nu am fost consultat, pentru ca nu am dorit sa ma implic in astfel de discutii”

Aflat in Coreea de Sud, unde intreprinde o vizita oficiala de stat cu importante semnificatii…

O oră ago

Premierul Poloniei sarbatoreste dupa ce partidul sau a castigat alegerile intr-o serie de orase importante. „Lege si Justitie a disparut pur si simplu in multe locuri”

Premierul polonez Donald Tusk si-a exprimat luni satisfactia dupa ce o serie de candidati sustinuti…

47 de minute ago