Coada la vaccinare in Capitala. Primar: „Oamenii nu se uita la prostiile debitate de antivaxeri si adepti ai teoriilor conspiratiei”

actualitate

Zeci de bucuresteni stateau la coada, miercuri dimineata, pentru a se vaccina in fata unui centru de pe Calea Plevnei, in Sectorul 6. Primarul Sectorului, Ciprian Ciucu, a declarat ca „ma bucura enorm dorinta oamenilor de a se vaccina si ca au incredere in solutiile date de stiinta si nu se uita la prostiile debitate de antivaxeri si adepti ai teoriilor conspiratiei”.

„In aceasta dimineata au sosit vaccinurile la centrul de vaccinare organizat de catre Primaria Sectorului 6 in Calea Plevnei. Vaccinarea deja a inceput, se desfasoara in conditii normale. Oamenii cu care am vorbit sunt multumiti de cum se prezinta centrul.

In acest moment s-a format o coada de marime medie si pentru ca persoanele programate au sosit mai devreme, chiar si cu o ora si jumatate mai devreme fata de ora programarii.

In ceea ce ma priveste, ma bucura enorm dorinta oamenilor de a se vaccina si ca au incredere in solutiile date de stiinta si nu se uita la prostiile debitate de antivaxeri si adepti ai teoriilor conspiratiei”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

In aceasta dimineata au sosit vaccinurile la centrul de vaccinare organizat de catre Primaria Sectorului 6 in Calea…

Posted by Ciprian Ciucu onĀ Tuesday, 19 January 2021

Pana in prezent, au fost vaccinate peste 300.000 de persoane.

Mai mult despre:

Comentarii: