Coalitia da in clocot, Dragnea il asmute pe Stefanescu impotriva lui Tariceanu. Seful ALDE, banuit de tradare

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declansat un atac surprinzator la adresa lui Tariceanu, dupa ce seful ALDE a anuntat ca este dispus sa semneze un pact pe justitie cu presedintele Iohannis.

”Deocamdata, domnul Tariceanu sa vorbeasca despre protocoalele secrete. Poate vrea sa semneze un protocol cu domnul Iohannis pe tema asta. Sunt convins ca domnul Tariceanu va avea o pozitie foarte clara in ceea ce priveste activitatea lui Klaus Iohannis, de cand este la Cotrocen.”, a declarat nervos Codrin Stefanescu inainte de sedinta BPN al PSD.

Calin Popescu Tariceanu a confirmat, marti seara la o emisiune TV, ca va merge la consultarile de la Cotroceni. El a spus ca nu ar refuza ideea unui pact pe justitie, semnat de toate partidele din Romania, daca astfel de propunere va fi facuta de Klaus Iohannis, insa „depinde ce punem in el”.

„Nu as refuza de plan o astfel de idee, dar depinde ce punem in el, pentru ca trebuie sa punem in el si carne si legume si sare si piper, de toate. Adica nu poate un pact sa vizeze o bucatica. Stiu bine ce vreau sa ii spun maine presedintelui, insa nu pot sa va spun acum. Nu stiu daca aceasta idee apartine presedintelui, daca va solicita asa ceva, dar punctul nostru de vedere e ca statul de drept inseamna a avea respectarea drepturilor cetatenilor. Daca statul de drept inseamna procuri, judecatori, protocoale, atunci pozitiile noastre nu au cum sa coincida. Sau depinde presedintele poate nu vreau sa ne spuna nimic sa asteapta sa vada ce ii spune noi lui”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, marti seara la Digi 24.

Tariceanu va merge separat de PSD la consultari.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: