Coalitia de penali ne pregateste ceva: „Trei comisii lucreaza in paralel cu plenul, nu stim pe ce agenda. Vom afla cumva pe parcurs”

news

Deputatul USR Cristian Ghinea, secretar al Camerei Deputatilor, spune ca in Biroul permanent s-a propus ca trei comisii sa lucreze in paralel cu plenul, pe o agenda care nu este cunoscuta si care va fi aflata in stil ”sex surpriza”.

”Ordinea de Zi a Biroului Permanent al Camerei. Se propune ca 3 comisii sa lucreze paralel cu plenul care incepe in 20 de minute. Nu stim pentru ce anume. Ce sa mai zic de pregatirea sedintelor, analiza de impact si altele”, scrie Ghinea pe pagina sa de Facebook.

El spune ca nu se stie nici ce va intra in plen, noteaza News.ro.

”Camera Deputatilor se reuneste peste 20 de minute fara sa stie agenda, dar unii deputati lucreaza in paralel in niste comisii, pe o agenda pe care nici ei nu o stiu. Vom afla cumva pe parcurs, in stil ‘sex surpriza’, prin ridicare de maini”, adauga deputatul USR.

Ghinea acuza PSD ca ”reinveinteaza democratia parlamentara in fiecare zi”.

”Ah, si imi aduc aminte prima sedinta a acestui BP, unde Liviu Dragnea spunea ca rolul Parlamentului va fi bla bla bla, ca stilul Parlamentului va fi alt-bla bla bla. frumos. deosebit”, incheie deputatul USR.

Unele dintre comisiile care vor lucra in paralel cu plenul sunt juridica si de administratie, pentru a da un raport propunerii legislative pentru modificarea si completarea Legii nr.215/2001 a administratiei publice locale, care vizeaza proportia unei minoritati nationale in populatia unei localitati de la care folosirea in administratie a limbii respectivei minoritati devine obligatorie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: