Coalitia pentru Familie, motiv ridicol pentru a vota la referendum: „Implanturile mamare pentru transsexuali sa nu fie suportate de la buget”

opinii

Coalitie pentru Familie sustine ca reprosurile privind cheltuirea unei sume consistente pentru organizarea referendumului privind familia traditionala reprezinta o „dezinformare”. Coalitia afirma ca, dimpotriva, statul va scapa in viitor de alte cheltuieli, cum ar fi „implanturi mamare la transsexuali”.

„DEZINFORMARE: Cu banii care se cheltuie pentru referendum se pot face lucruri mult mai bune.

Cauza acestor cheltuieli cu organizarea Referendumului o reprezinta atacul agresiv al unei minoritati impotriva unor valori consacrate: casatoria si familia bazata pe aceasta. Este normal sa ne aparam valorile, este normal sa aparam mintile si sufletele copiilor nostri; 3.000.0000 de romani si-au asumat, in mod direct, acest demers.

Pe termen mediu si lung, pentru promovarea noii ideologii cheltuielile in administratia publica, sistemul educational si cel de sanatate ar fi net superioare celor angajate pentru apararea casatoriei prin Referendum.

Costurile vor creste! Spre exemplu, Olanda aloca anual 2,8 mil. euro pentru implanturi mamare la transsexuali”, sustine Coalitie petru Familie pe Facebook.

Referendumul pentru familie va avea loc in data de 7 octombrie 2018, dupa ce, marti, Senatul a adoptat, in calitate de for decizional, initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei potrivit careia familia se intemeiaza pe casatoria intre un barbat si o femeie.

Comentarii: