„Cocota masculina”. Gadea, atacat violent de liderul AUR dupa ce a fost la „Sinteza zilei”: „Ma uitam uimit la inconstientul rujat, vopsit si pomadat”

politica

Copresedintele AUR Claudiu Tarziu a lansat un atac violent la adresa lui Mihai Gadea dupa ce, miercuri seara, a fost invitat in emisiunea „Sinteza zilei”. Tarziu a spus despre Gadea ca este un „inconstient rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina”.

„Boxul e sah cu pumnii. Politica, pina la masuri concrete, este box cu vorbe. Eu am facut si box, am jucat si sah. Insa, pentru a te putea manifesta, este nevoie de un arbitru – taman ce nu a fost Mihai Gidea, in emisiunea lui de ieri, de la Antena 3, in care am fost invitat.

Ma uitam uimit la inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina.

Iar Ungureanu de la USR e atit de subtirel la minte incit, in pauza, cauta pe net ce inseamna cuvintul zelot. Si desi a vazut ca am dreptate, continua sa spuna ca nu am folosit bine cuvintul. Ce nu am apucat sa-i spun clar in emisiune este ca religia pe care o slujeste extrem e satanismul neomarxist. Am spus ceva, dar au sarit toti pe mine.

A fost prima si ultima oara cind am mers la emisiunea lui Gidea. Pierdere de vreme, vorbarie calpa, obraznicie din partea moderatorului, ‘jurnalism’ de ambuscada.

Nu exista termen de comparatie cu prestatia lui Razvan Dumitrescu, de la acelasi post, care s-a purtat corect si civilizat. Prin urmare, nu judec Antenele pausal”, a scris Tarziu pe Facebook.

Claudiu Tarziu si-a editat ulterior postarea, eliminand aceasta referire la Gadea: „Ma uitam uimit la inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: