Codrin anunta un nou razboi in PSD, Ciolacu ar putea fi debarcat: „Nu vei ajunge premier! Esti un vaslas care si-a injunghiat pe la spate omul care l-a creat”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, anunta ca in PSD a izbucnit un nou razboi, de data aceasta impotriva lui Marcel Ciolacu. „Degeaba a venit astazi Iohannis la Buzau! Degeaba te-a mangaiat usor pe crestet si ti-a dat putin oxigen in lupta ta interna cu camarazii de puci anti-Dragnea”, i-a transmis Stefanescu lui Ciolacu.

„Mesaj pentru Ciolacu! Degeaba a venit astazi Iohannis la Buzau! Degeaba te-a mangaiat usor pe crestet si ti-a dat putin oxigen in lupta ta interna cu camarazii de puci anti-Dragnea! Degeaba promiti peste tot ca vei sustine si vota toate neroziile si aberatiile! Degeaba stai drepti si servesti sistemul, inclusiv cu absurdele legi ale sigurantei! Degeaba stai sluj, degeaba joci rolul sclavului perfect, degeaba duci ridicolul la nivel de politica de stat! Degeaba pentru ca nu vei ajunge premier prin rotatie! Niciodata! Esti doar o poveste! O poveste despre tradare, despre lipsa de scrupule, despre oameni lipsiti de caracter! O poveste despre minciuna, despre un vaslas care si-a injunghiat pe la spate omul care l-a creat! Dar chiar si sistemul, pe care il servesti umil, iubeste tradarea, dar nu pe tradatori!”, a scris Codrin Stefanescu, marti noapte, pe Facebook.

Cel mai probabil, Ciolacu se afla in conflict cu actualul secretar general, Paul Stanescu, alaturi de care nu a mai fost vazut de peste o jumatate de an.

Klaus Iohannis s-a aflat marti la Buzau, orasul de bastina al lui Marcel Ciolacu.

„Aceasta scoala, Scoala 11 din Buzau, pune un accent deosebit pe educatie pentru mediu, pe economie circulara, adica se refolosesc materialele care altfel se arunca, se colecteaza si se foloseste apa pluviala. Exista o sera didactica si multe alte proiecte. Felicitari doamnei director, conducerii scolii, intregului corp didactic si o apreciere speciala pentru elevii care participa la toate aceste proiecte”, a precizat Iohannis.

Alaturi de presedintele Iohannis s-au aflat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, Scoala Gimnaziala nr. 11 reprezinta un model pentru alte institutii de invatamant din Romania, avand in vedere ca „imbina calitatea educatiei oferite elevilor cu componente specifice scolilor verzi”, iar „cladirile unitatii de invatamant includ o serie de elemente de infrastructura scolara sustenabila”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: