Codrin, furios ca Ciolacu este comparat cu Dragnea: „Nu poti asemui o vrabie fricoasa cu un soim”

politica

Codrin Stefanescu, coordonatorul partidului lui Liviu Dragnea, reactioneaza furios dupa ce Florin Citu l-a comparat pe Marcel Ciolacu cu Dragnea.

„Mai, Citule! Mai, penibilul pamantului! Nu-l mai tot asemana pe Ciolacu cu Liviu Dragnea! Ca atunci il lauzi pe Ciolacu, nu-l critici! Nu exista nici o potrivire intre un servitor ieftin al sistemului si un patriot curajos ca Dragnea! Nu poti asemui o vrabie fricoasa cu un soim, mai groparul Romaniei! Ciolacu seamana cu tine, Citule! Sunteti amandoi la fel! Doua jalnice slugi care actioneaza, respira si vorbesc doar la ordinul stapanului! Si care nu au nici o legatura cu patriotismul sau cu dragostea de tara!”, a scris Codrin Stefanescu pe Facebook.

Presedintele PNL, Florin Citu, i-a raspuns joi actualului ministru al Finantelor, Adrian Caciu, care a afirmat ca banii imprumutati de guvernele liberale s-au dus pe risipa si ca nu mai sunt fonduri pentru plata salariilor la primarii si asigurari sociale. Citu pune aceste afirmatii pe seama euforiei PSD de a intra la guvernare si a precizat ca isi aminteste de declaratiile lui Liviu Dragnea care vorbea de o gaura in buget.

”Imi aduce aminte de Liviu Dragnea cand a vorbit de o gaura imaginara prin nu stiu ce buget, prin 2015. Partea cu auditul, pot sa faca, nu asta e problema. Ce deranjeaza sunt insinuarile venite de la presedintele PSD, cand vorbeste despre aceste lucruri”, a declarat Florin Citu, la Digi24, dupa ce a fost intrebat cum comenteaza afirmatiile ministrului Finantelor, Adrian Caciu.

Citu a adaugat ca pune declaratiile liderilor PSD pe seama euforiei privind intrarea la guvernare.

”Suntem intr-o coalitie de guvernare. Eu pun aceste declaratii, si ma intereseaza cele ale presedintelui partidului, pe seama euforiei de a intra la guvernare. Nu cred ca se asteptau sa intre la guvernare in aceasta perioada pana in 2024 si cred ca aceasta euforie, avem aceste declaratii in aceasta perioada. Eu cred ca sunt acum, la inceput si nu vor mai continua”, a declarat Florin Citu.

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a declarat, marti seara, ca banii imprumutati de guvernele Orban si Citu, ”s-au dus pe risipa” si ca din punctul lui de vedere ”banii publici au o eficienta cand se simt in economie sau in buzunarul cetateanului”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: