Codrin, furios ca stapanul lui a fost huiduit: „Bai, canaliilor! Lumea nu va mai suporta, bai rezistilor! Sunteti raia, molima”

politica

Codrin Stefanescu lanseaza un nou val de invective dupa ce stapanul lui, Liviu Dragnea, a fost huiduit in fata DNA.

„Bai, rezistilor! Credeti ca daca trimiteti doi papagali sa urle la poarta DNA, se mai sperie lumea? Nu, bai rezistilor! Doar reusiti sa-i enervati pe toti, bai canaliilor! Pentru ca lumea e saracita de voi, ingropata in gunoaie si gandaci, cu salarii si pensii inghetate, cu afaceri pe butuci, fara apa calda in case, sufocata de mizeriile pe care le faceti in fiecare zi! Lumea nu va mai suporta, bai rezistilor! Sunteti raia, molima, boala aia nenorocita care incearca sa paralizeze o tara intreaga, sa ucida felul nostru de a fi, sa ne ingenuncheze intereselor voastre personale! Nu mai merge, hastagilor! Gata!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

In fata DNA a avut loc un conflict intre un grup de pensionari PSD adusi pentru sustinerea lui Liviu Dragnea si contestatarii lui Dragnea. O pesedista a aruncat cu iaurt si oua in protestatarii anti-Dragnea.

In jur de 20 de sustinatori ai lui Dragnea, cu pancarte, au fost adusi in fata DNA. „Opriti hartuirea nevinovatilor” si „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”, era scris pe pancarte. Acestia au intrat in conflict cu un grup de protestatari anti-Dragnea.

Una dintre sustinatoarele lui Dragnea a aruncat cu oua si iaurt in protestatari.

„Am venit sa il sustin pe Dragnea, ca de la el am tot. Cine i-a adus pe astia care vin sa ne spuna ca un barbat poate sa nasca. Sa il tina Dumnezeu sanatos pe Dragnea, cei care fac faradelegi sunt de partea USR”, a declarat pesedista.

De asemenea, un cameran de la Digi24 a fost lovit de unul dintre sustinatorii lui Liviu Dragnea. Acesta ar fi angajat al CJ Teleorman.

A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a desparti cele doua grupuri.

”Am venit sa imi inmaneze prelungirea sechestrului. Astea se dau de obicei se dau la avocati, ca apoi sa aflu ca trebuie sa merg personal”, a spus Liviu Dragnea, la iesirea de la DNA. Este vorba despre dosarul TelDrum.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: