Codrin iese sa protesteze in fata Ambasadei Austriei. In trecut a protestat si contra „gaurii negre care va inghiti tot Pamantul”

politica

Presedintele APP, Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, anunta ca organizeaza vineri un protest in fata sediului Ambasadei Austriei.

„La ora 18.00 ne vedem in fata Ambasadei Austriei! La protest! Vom spune clar cum am fost tratati, ce bani castiga anual firmele austriece din Romania, cum suntem exploatati cu cinism si ce “profituri” declara aceste companii in totala bataie de joc!

Rog membrii APP, sustinatorii si romanii curajosi si nervosi in urma acestei situatii, sa ne fie alaturi! E important sa fim uniti, hotarati si sa dam un mesaj clar dreptei europene: nu mai acceptam modul in care va comportati cu noi!”, a anuntat Stefanescu oe Facebook.

Codrin Stefanescu a participat in 2008 si la un miting impotriva experimentului LHC, acceleratorul de particule al CERN. El spunea atunci ca „pamantul va fi inghitit de o gaura neagra”.

La vremea respectiva, Codrin Stefanescu era vicepresedinte al Partidului Conservator. Impreuna cu un alt lider al partidului, Marius Marinescu, si cu cateva zeci de mebri PC, el a protestat in fata reprezentantei Comisiei Europene in Romania fata de efectele „apocaliptice” ale experimentului de la Geneva.

“Din cate am inteles eu, din ce am citit si ce spun unii cercetatori este ca experimentul va esua si se va crea o gaura neagra. Oamenii de stiinta spun ca, odata deschisa, aceasta gaura neagra va absorbi tot ce este in jur si nu va putea fi inchisa. Asa ca se poate ca intreg Pamantul sa fie inghitit”, a declarat atunci Stefanescu, citat de hotnews.ro.

El a cerut oprirea acestor experimente. “Sa nu faca experimente pana cand nu au tehnologia de a ajunge pe Luna”, a mai declarat Codrin Stefanescu.

„Avem deja niste experiente negative atunci cand s-a inventat energia atomica si vedeti ce s-a facut cu acea inventie. In loc sa mearga in directia umanitara, a mers catre o catastrofa care a avut loc in Nagasaki si Hiroshima. A fost folosita impotriva oamenilor, nu in folosul lor energia atomica. Sper sa nu se ajunga la o catastrofa, sper!”, mai arata Codrin Stefanescu.

Iata ce spunea si Mihai Marinescu, colegul de lupta impotriva gaurilor negre al lui Stefanescu.  “Acest gen de experiente pot genera un dezastru la nivel de planeta. Unii fizicieni de la CERD au spus ca exista posibilitatea de a se produce o catastrofa. Este posibila chiar o explozie. Cat despre acele gauri negre sa stiti ca exista deja niste procese pe rol pentru a stopa aceste experimente”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: