Codrin plange agramat dupa Vadim: „Lider inascut, astazi ar fi implinit 71 de ani”. Olguta nu sufla o vorba

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD si fost lider in PRM, tine sa aduca aminte ca, duminica, Vadim Tudor ar fi implinit 71 de ani.

„Astazi ar fi implinit 71 de ani! Un adevarat patriot, om de cultura si lider inascut (corect – innascut)! Un iubitor de tara care a stiut din timp ce va urma si ne-a prevenit! Ai avut dreptate, Corneliu Vadim Tudor! E din ce in ce mai rau si mai cumplit pentru toti romanii! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Lia Olguta Vasilescu, a carei cariera politica a demarat cu ajutorul lui Vadim Tudor, nu are insa nimic de spus.

Citeste si: „Lichea si toapa”. Cum era caracterizata Olguta Vasilescu de fostul ei mentor, Corneliu Vadim Tudor: „O sa-ti rupi gatul de la afaceri, bautura si barbati!”

Inainte de a fi membra a PSD, Lia Olguta Vasilescu a facut parte din PRM timp de 16 ani. Ea a fost o colaboratoare foarte apropiata a lui Vadim Tudor, care a rasplatit-o cu functii de conducere in partid si cu locuri in Parlament.

Lia Olguta Vasilescu a fost membra a PRM intre 1991 si 2007. Ea a plecat la PSD dupa ce Vadim a pus-o pe listele parlamentare de doua ori, Olguta Vasilescu fiind deputat de Dolj intre 2000 si 2008. Surse politice spun ca Olguta Vasilescu si-a negociat transferul de la PRM si cu PNL, prin intermediul lui Bogdan Olteanu, si PNG (partidul lui Becali), insa PSD a fost cel mai generos.

In 2013, Vadim s-a enervat pe lipsa de recunostinta a Liei Olguta Vasilescu si i-a dedicat un text foarte dur in revista sa, Romania Mare:

„LICHEAUA SAPTAMINII: L.O. Vasilescu e pusa pe confiscari de morti. N-a putut sa confiste craniul lui Mihai Viteazul? Nu-i nimic, a confiscat trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu!

Incredibil cit de urit imbatrineste fata asta, Lia Olguta Vasilescu! (In poza e bruneta, dar intre timp si-a schimbat culoarea, asa cum a schimbat si partidul – e blonda.) Are numai idei timpite. Ea pretinde ca e patrioata (locala) si se forteaza sa aduca in Cetatea Baniei tot ce vrea muschiul ei. A incercat, acum un an, sa mute craniul lui Mihai Viteazul, de la Minastirea Dealu la Craiova. Pretextul era foarte subtire: cica acolo, la Craiova, s-ar fi nascut Voievodul. Aiurea. El s-a nascut in Tirgul de Floci, din Baragan. A fost, mai tirziu, Ban al Craiovei, dar asta e cu totul altceva.

Nu stia ea, L.O. Vasilescu, ce sa mai pindeasca, ce sa mai nascoceasca. Si a venit pleasca: a murit fotbalistul Costica Stefanescu! Nici nu s-a racit bine si, vorba aia, pachet la Craiova, rapid! Toata lumea stia ca trupul neinsufletit al fostului capitan al Nationalei va fi depus, o zi (joi), la Casa Fotbalului, din Capitala. Asa era normal, pentru cineva care debutase la Steaua si avea admiratori si in Bucuresti, care ar fi dorit sa depuna o floare, sa-i aduca un ultim omagiu. Aiurea! Nimic nu conteaza in fata ambitiei bolnave a tovarasei Vasilescu!

Aceasta s-a inhaitat cu cea de-a doua nevasta a celui decedat si ambele s-au razboit cu prima nevasta, fosta dansatoare, mama copiilor lui Costica Stefanescu. Ce a iesit, se vede. O tiganie. O paduchelnita. La adapostul tainei, pe furis, sicriul a fost dus, glont, la Craiova. Ce rusine! Ia-l acasa, Vasileasco, daca vrei sa te faci stapina si pe vii, si pe morti. Ceva bun pentru orasul ala n-ai facut – numai scandaluri si ifose de toapa. Pe ce punem pariu ca o sa-ti rupi gitul? De la ce? De la afaceri, bautura si… barbati! Cine vrea s-o injure in direct o poate face la telefonul 0722131707 – nu prea raspunde ea, ca se da cucoana mare, are slugi”, scria Vadim pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: