Codrin Stefanescu anunta ca, de luni, PSD va face revolutie in Romania. Ultimatum pentru Iohannis: „Mai are o saptamana”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat, vineri, la finalul sedintei CEX al PSD, ca Iohannis mai are termen o saptamana sa o revoce pe Kovesi.

„Avem un plan pe puncte, stim ce avem de facut. Incepand de luni comunicam ce avem de facut. Am primit numeroase mesaje: nu dati inapoi, mergeti pana la capat.

Daca Iohannis nu respecta Cobst, iesim in secunda 2 in spatiul pubic si spunem ce facem. Este ultima saptamana in care Iohannis mai lectureaza decizia CCR”, a declarat Codrin Stefanescu la finalul sedintei CEX.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca isi cere iertare ca „s-a lungit atat de mult elaborarea Codului penal”, precizand ca maniera de pana in prezent, din Parlament, s-a dovedit a fi una gresita. Dragnea a sugerat astfel ca modificarile la codurile penale vor fi adoptate prin ordonante de urgenta.

„Le-am spus ca obiectivele mele raman aceleasi, si anume programul de guvernare sa fie pus in practica, si va fi pus, iar statul paralel sa fie zdrobit, si va fi zdrobit. Imi cer iertare acum miilor de romani care unii stau in puscarie pe un articol neconstitutional (…) Imi cer iertare ca s-a lungit atat de mult elaborarea Codului penal. Maniera pe care eu avut-o (…), in Parlament, s-a dovedit ca a fost una gresita”, a declarat Dragnea dupa Comitetul Executiv National al formatiunii.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: