Codrin Stefanescu anunta ultimele detalii, cati oameni se asteapta conducerea PSD sa fie adusi de baroni la Bucuresti: „Romanii sunt disperati”

politica

PSD s-a pregatit pentru o participare de 150.000 de oameni la mitingul pe care il va organiza sambata in Piata Victoriei, sustine secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu. El spune ca prezenta la manifestatia PSD va fi insa „mult mai mare”.

„Ne-am pregatit pentru 150.000 de persoane, dar se pare ca vor veni mult mai multi. Vor veni foarte multi din judetele de langa Bucuresti”, a declarat Codrin Stefanescu, joi seara, la Digi 24.

El a sustinut ca la mitingul PSD vor fi, in primul rand, „foarte multi romani disperati de situatia in care se afla Romania vizavi de puterea asta oculta”.

„Nu mai vrea nimeni sa vada oameni de afaceri la puscarie, profesori, doctori la puscarie, lucruri anormale. Vor normalitate in propria lor tara”, a afirmat secretarul general adjunct al PSD, citat de news.ro.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spunea ca in cererea de autorizare pentru mitingul PSD a fost estimat un numar de 220.000 – 250.000 de persoane.

Conform unei adrese trimise catre PSD Iasi, care cuprinde, printre altele, traseul autocarelor si indicatii privind debarcarea participantilor, organizatorii mitingului de sambata cer ca manifestantii sa fie imbracati in bluze albe sau in costume populare, sa aiba stegulete tricolore, sa poarte in piept un autocolant cu logo-ul partidului si sa aiba la ei lanterne mici sau telefoane mobile cu blitz. De asemenea, fiecare dintre ei trebuie sa aiba printat imnul.

„Fiecare autocar va avea 6 steaguri cu tricolorul Romaniei si un steag cu Uniunea Europeana (grup 50 persoane – 6 steaguri RO si 1 steag UE ), precum si pancarte cu diferite mesaje (modelele de pancarte au fost transmise pe email fiecarei organizatii judetene)”, mai scrie in adresa.

Birourile permanente reunite au decis ca parcarea Palatului Parlamentului sa poata fi utilizata sambata de catre parlamentari si participantii la mitingul PSD, a anuntat presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Mitingul PSD va avea loc sambata de la ora 20:00, in Piata Victoriei, si va avea ca tema apararea democratiei si a statului de drept.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: ,


Comentarii: