Codrin Stefanescu, cearta ca la usa cortului in direct: „Vreti sa arestam planeta prin vocea DNA. Este o dictatura de prost-gust”

politica

Codrin Stefanescu, unul dintre liderii PSD, s-a dat din nou in stamba la un un post de televiziune. Prezent la Antena 3, el s-a certat ca la usa cortului cu Costica Canacheu, membru PNL.

„Vreti sa arestam planeta prin vocea DNA. Asta pregatiti voi daca ajungeti la putere. Doamne fereste! Asta nu e democratie! Este o dictatura de prost-gust pe care o sustineti la TV”, a spus Codrin Stefanescu.

Iata dialogul cu Canacheu:

Costica Canacheu: Este limpede ca am aici doi colegi, in platou, mai colecviali decat mine. Discursuri precum cel al domnului Codrin Stefanescu nu cred ca isi mai au rostul in 2016 cand ne pregatim de alegeri si cand o fuziune PNL-PDL s-a concretizat intr-o victorie superba la prezidentiala, in 2014, si cred ca urmeaza tot o victorie in decembrie prin formarea guvernului.

Costica Canacheu: In Romania nimeni nu are nimic cu Clinton, Hayden sau Blair.

Codrin Stefanescu: Cititi ce scrie presa internationala.

Costica Canacheu: Subiectul cercetarii DNA sunt concetatenii nostri. Nu este in speta Blair.

Codrin Stefanescu: Din cauza unor oameni ca dl Canacheu are tara de suferit. Din cauza unor partide de genul asta (n.r. PNL) suntem condamnati. Eu sunt un roman de buna credinta care isi iubeste tara, nu ca dumneavoastra.

Costica Canacheu: Ce legatura are speta Ponta-Ghita cu Tony Blair? De ce propuneti teme false? Nimeni nu are nimic cu Tony Blair.

Radu Tudor: Domnule Canacheu, pe ce lume traiti? Cum adica facem presupuneri false? Numele lui Blair apare in comunicatul DNA.

Codrin Stefanescu: Imi fac cruce de ce spune dl Canacheu. Dumneavoastra, dl Canacheu, sustineti niste aberatii… cu tot partidul vostru. Vreti sa arestam planeta prin vocea DNA. Asta pregatiti voi daca ajungeti la putere. Doamne fereste! Asta nu e democratie! Este o dictatura de prost-gust pe care o sustineti la tv. Sunteti invartiti cu cheia. Sa vedeti cate injuraturi va luati dupa emisiunea lui Radu Tudor pentru aberatiile pe care le sustineti.

Costica Canacheu: Cand am dreptate… poate sa ma injure oricine.

Codrin Stefanescu: Veti pierde alegerile in iarna.

Costica Canacheu: Agitatie si propaganda.

Codrin Stefanescu: Este o realitate, o realitatea care doare. Acum toata lumea va injura pe site-ul Antena 3 dupa emisiunea aceasta. Este rusinos ca iesiti cu astfel de opinii.

Costica Canacheu: Ati fost si in PD.

Codrin Stefanescu: Ati vrea dumneavoastra sa aveti un om ca mine in PDL. Voi ramaneti cu Boagiu. Aveti un discurs de distrugere.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: