Codrin Stefanescu da din casa: De ce a refuzat Olguta Vasilescu sa fie propusa premier

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni ca acei colegi care au fost propusi pentru functia de premier in Comitetul Executiv National al partidului au avut argumente „foarte corecte” in decizia lor de a nu accepta.

„Olguta Vasilescu, de exemplu, si-a asumat legea salarizarii si toate obiectivele in urmatorii ani de zile, toata Romania asteapta lucrul asta. A explicat foarte clar: ‘ca sa fiu prim-ministru trebuie sa las tot proiectul acesta al meu pentru altcineva. Nu, vreau sa-l duc mai departe. O sa mai fie discutii de salarizare si cu confederatiile sindicale, vor fi negocieri, vor fi categorii sociale nemultumite. Avem, pana la finalul acestui mandat, foarte multe lucruri de facut. Eu as vrea sa ma ocup de asta’, a spus Olguta Vasilescu”, a afirmat Stefanescu, citat de Agerpres.

Despre o alta propunere de premier — Mihai Fifor, Codrin Stefanescu a spus ca acesta a avut o intrebare „vizavi de el insusi”, daca l-ar putea aproba Klaus Iohannis, dupa ce „l-a respins” o data, ca ministru.

” ‘As putea pune tot partidul intr-o situatie neplacuta. Si alianta, pentru ca noi mergem acolo in cadrul coalitiei cu o propunere’. Sunt tot felul de discutii care au avut loc in interior, ne-am lamurit, lucrurile sunt clare, acum asteptam consultarile”, a precizat Stefanescu, despre modul in care si-a motivat Fifor refuzul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: