Codrin Stefanescu, despre Pieleanu si sondajele lui: „Cine te crede, impostorule? Deja provoci sila”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, are un mesaj dur la adresa sociologului Marius Pieleanu, care face sondaje la comanda PSD de peste zece ani. 

„Scrisoare deschisa pentru ‘civilii’ Vasile Dancu si Marius Pieleanu: Mai, baieti cu epoleti, cum naiba faceti voi sondajele alea? Cum va iese voua Rafila si Ciolacu inaintea lui Liviu Dragnea? Cine va crede, mai impostorilor?

Adica vanzatorul PSD-ului si sustinatorului certificatului verde sunt mai apreciati de catre romani decat patriotul Dragnea? Asta va invata pe voi sefii vostri de la Padurea Baneasa? Deja provocati sila si am vrut sa va zic public asta! Hai, pe loc repaus!”, a transmis Stefanescu, joi.

Marius Pieleanu a avut contracte cu PSD si pe vremea in care partidul era condus de Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu. De altfel, contractele lui Pieleanu cu PSD au fost semnate cel mai probabil chiar de Stefanescu, in calitate de secretar general. In acea vreme, Dragnea era in sondajele lui Pieleanu pe primele locuri.

In cel mai recent sondaj Avangarde, institutul condus de Pieleanu, Rafila si Ciolacu sunt pe primele doua locuri in ce priveste increderea in liderii politici. Liviu Dragnea nu apare deloc in acest sondaj.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: