Codrin Stefanescu, executat chiar de catre un vicepresedinte PSD: „Are atitudine de nevertebrata, este un purtator de geanta care se da bine pe langa presedintele partidului”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, este atacat dur de catre vicepresedintele PSD Mihai Chirica. Chirica s-a enervat dupa ce Stefanescu a anuntat ca ii va cere excluderea din PSD.

Codrin Stefanescu a cerut excluderea din PSD a lui Chirica dupa ce acesta a declarat ca protestele sunt o „tentativa de lovitura de stat”, asa cum a anuntat Liviu Dragnea. In replica, Chirica spune Stefanescu este un „purtator de geanta” care cauta sa intre sub pielea lui Dragnea.

„Dl Stefanescu incearca sa aduca de mai multa vreme o astfel de stare in partid. Prima teza era ca eu l-am alungat pe Nichita din Primarie, eu i-am adus-o pe Adina si probabil, eu as fi dus si bichonii la Politia Locala. A doua teza pe care insista dl Stefanescu, care este atasat de acea atitudine nevertebrata pe care a avut-o in preajma fostului presedinte Romania Mare, Vadim Tudor. Un purtator de geanta desigur, care incearca sa se pozitioneaze favorabil in fata presedintelui partidului. Incearca sa aduca in discutii executii politice pe care nu le intelege. Nu sunt un tip conflictual si tin mult la respect. Iar dumnealui care nu poate reprezenta nici un catun de pe fata pamintului.

Nu partidul m-a facut pe mine la Iasi, ci eu am crescut partidul. Suntem o echipa strins unita, avem personalitatea lui. Dl Codrin Stefanescu nu a citit. Eu am spus ca din punctul meu de vedere nu a fost o lovitura de stat. Singura persoana care a adus in discutie lovitura de stat a fost presedintele Romaniei nu are ce cauta in multime sa stimuleze revolta, ci trebuie sa fie personalitatea care sa duca la echilibrul unui stat.

Excluderea mea din PSD, de ce sa mi-o doresc? Dimpotriva! Eu spun ca nu sunt contra. Sunt printre putinii care am pastrat aceasi atitudine in cea ce fac. In campania electorala pe judetul Iasi eu si colegii mei am sustinut-o”, a spus Chirica pentru Radio Hit din Iasi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: