Codrin Stefanescu i-a furat partidul lui Dragnea. S-a instaurat presedinte al APP

news

Comitetul Executiv National al Aliantei pentru Patrie (APP) a adoptat, miercuri, o rezolutie potrivit careia Codrin Stefanescu, actualul Secretar General al partidul, va prelua in mod oficial functia de Presedinte al partidului si va fi imputernicit sa demareze procedurile pentru Congresul APP din martie, anul viitor, potrivit unui comunicat de presa.

Valentin Paduroiu, fondator al APP si presedinte interimar, va deveni presedinte executiv, si va avea in subordine inclusiv departamentul Consiliului National si echipele tehnice, specializate in relatia partidului cu toate organele de control ( AEP, Curtea de Conturi etc).

APP va constitui un departament pentru relatiile internationale si politica externa, care va fi coordonat de medicul Ciprian Tanasescu, care va include toti specialistii APP din acest domeniu, care au lucrat in Ministerul de Externe, Ambasade, Consulate si in departamente de comunicare externa.

„Forurile de conducere ale APP, de la nivel central si teritorial, au hotarat modificarea strategiei noastre, in lupta pentru a ne recupera Romania, din mainile unor incompetenti, sau pur si simplu tradatori”, mai arata partidul.

„Am refuzat si vom refuza in mod public si oficial orice fel de negocieri sau parteneriate cu partide sau organizatii din miscarea hastag-neomarxist-globalista”, a transmis APP.

Partidul spune ca va lansa „Programul de guvernare pentru romani”.

„Vom continua folosind toate parghiile legale sa blocam, stopam si sa anulam toate legile, hotararile si ordonantele antiromanesti promovate de actuala Coalitie de guvernare, fie direct, fie la ordinul Bruxelles-ului. Vom continua sa atacam in instanta, la CCR., la Avocatul poporului, sau in Parlament, toate legile si ordonantele privitoare la modificarea de taxe, impozite sau accize impotriva romanilor”, mai arata APP.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: