Codrin Stefanescu i-a tradat pe Dragnea si Plesoianu si s-a aliat cu Viorica Dancila: „A fost o discutie intre patru ochi”

politica

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu a anuntat ca a avut o intrevedere, vineri, cu Viorica Dancila. El a precizat ca cea mai importanta concluzie care s-a desprins dupa intalnire a fost ca „trebuie sa ne unim fortele. Acum la greu”.

„Astazi (vineri – n.r.) m-am intalnit cu Viorica Dancila. Am discutat cu presedintele PSD despre situatia partidului. Despre tradari, tradatori si complicitati”, a scris Codrin Stefanescu, vineri, pe Facebook.

Stefanescu a adaugat ca ambii au inteles ca sunt inconjurati de dusmani care vor „sa rupa PSD in bucatele”.

„Am analizat impreuna care sunt adversarii PSD si care sunt posibilii aliati. Si am inteles amandoi ca suntem inconjurati de dusmani fara mila si lipsiti de scrupule. Fiecare dintre acestia dorind sa rupa PSD in bucatele. Sunt chiar ajutati sa faca asta. A fost o discutie intre patru ochi in care s-au tras multe concluzii. Cea mai importanta este aceea ca trebuie sa ne unim cu totii fortele. Acum, la greu!”, a conchis Stefanescu.

Codrin Stefanescu a fost secretar general al PSD in perioada cand presedintele partidului era Liviu Dragnea. De asemenea, a fost si unul dintre cei mai fanatici sustinatori ai lui Dragnea.

Pana acum el se declara un sustinator al lui Liviu Plesoianu, candidat „independent” las Presedintie. Plesoianu a atacat-o deseori pe Dancila, sustinand ca aceasta a devenit un instrument al „statului paralel”. Si Codrin Stefanescu a sugerat deseori in postarile sale ca PSD in epoca Dancila a devenit complice al „statului paralel”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: