Codrin Stefanescu, isteric, la un pas sa-l ia la bataie pe un jurnalist: „Raspund cum vreau eu, nu faceti dialog cu mine. Rabdarea noastra a ajuns la maxim” – Video

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a avut duminica o reactie violenta la adresa unui jurnalist care l-a intrebat despre incidentul din Piata Sfatului, unde un membru PSD l-a atacat cu pumnii pe un protestatar. Stefanescu a zbierat la jurnalist si l-a acuzat ca face parte din „hastag Rezist”.

Intrebat cum comenteaza faptul ca un sustinator al PSD a atacat un protestatar, Stefanescu a incercat sa dea vina pe protestatarii #Rezist. Jurnalistul l-a intrerupt si i-a spus ca are „dovada” ca agresorul era membru PSD. Stefanescu si-a iesit din minti si a inceput sa strige catre jurnalist ca „raspund cum vreau eu”.

„Aveti dovada celor de la hastag Rezist care pangaresc ministere din Romania, casele unor oameni”, a raspuns Stefanescu.

„Cazul asta nu are treaba cu #Rezist”, a rapuns jurnalistul.

„Dvs. nu faceti dialog cu mine, asta e intrebare de jurnalist? Daca sunteti hastag Rezist va puneti aia cu #Rezist si cu asta gata! Raspund exact cum vreu eu, cum gandesc eu, cum vreau eu, nu cum vreti dvs. Situatia este foarte simpla, avem un grup de derbedei care este plimbat cu autocarul in toata tara, care ataca casele oamenilor, ale unor oameni importanti in stat. Si injura, arunca cu oua, cu mizerii. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”, a spus Stefanescu, foarte agresiv.

Citeste si: PSD da cu pumnul. De ce a fost batut protestatarul anti-PSD din Brasov: „Le-am spus ca sunt mincinosi” – Video

Vezi video de la minutul 04.00:

Update: Inregistrarea a fost stearsa de PSD Brasov de pe pagina de Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: