Codrin Stefanescu l-a chemat Victor Ponta sa munceasca la sediul PSD. Raspunsul fostului premier l-a infuriat pe liderul PSD

opinii

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca l-a invitat pe Victor Ponta la sediul PSD sa munceasca pentru partid, insa acesta i-a dat un raspuns ironic.

„Victor Ponta mi-a zis ca nu vine sa sape cu sapaliga in gradina de la Kiseleff, in gradina pe care o stie mai bine decat Dragnea. Dupa un raspuns in acest stil, ce sa mai zic? Oamenii care ne-au votat ne intreaba ce se intampla la noi in partid. Victor Ponta merge mult prea departe in declaratiile pe care le face. Eu l-am invitat pe Victor Ponta sa vina la partid, sa se implice. Pana una alta, pe Liviu Dragnea il vad la partid. Stiu ce program are, ne vedem de nu stiu cate ori, avem o gramada de lucruri de facut. Sunt zile in care ne prinde acolo dimineata. L-am rugat pe Victor Ponta sa vina sa ne ajute. Deocamdata, cel care nu raspunde la apelurile colegiale este Victor Ponta”, a declarat¬†Codrin Stefanescu la Antena 3.

Ponta si Dragnea au declansat, duminica, un nou set de atacuri reciproce. Dragnea l-a acuzat pe Ponta ca este coordonat de SRI sau de Soros pentru a destabiliza PSD, fostul premier replicand ca liderul PSD este cel care umbla cu sticle de vin pentru a i le face cadou generalului SRI Florian Coldea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: