Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea e pregatit, psihologic, sa fie bunic. Catalin Radulescu si-a anulat concediul sa mearga la nunta

politica

In mai putin de 24 de ore bat clopotele pentru nunta fiului lui Liviu Dragnea si toata suflarea social-democrata s-a pregatit de sarbatoare.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca si-a schimbat data vacantei pentru a fi alaturi de liderul partidului, Liviu Dragnea, la nunta fiului acestuia.

„Am schimbat data vacantei pentru a fi alaturi de el in momentele astea, cand singurul lui fiu, ca mai are o fata, se casatoreste si sigur ca voi fi prezent cu mare drag. Domnul presedinte a facut invitatiile, era normal fiind socrul mare, dar nu stiu catre cine a facut, eu cred ca a chemat in primul rand prietenii, oamenii care sunt apropiati din partid si pe vechii lui camarazi.

Sigur ca a invitat persoane din partid pe care a crezut dansul ca vrea sa le aiba alaturi la evenimentul acesta. Nu va inchipuiti ca a chemat toata floarea cea vestita a intregului PSD, nu a chemat asa cum a fost vehiculat prin presa ca vor fi toti ministrii mari, tot primarii de municipii, toti presedintii de Consilii Judetene, nici pe departe. Cei care au fost invitati cred ca vor veni toti”, a declarat pentru Mediafax Catalin Radulescu.

El a mai spus ca nu stie „cat va fi darul”: „Fiecare va da cat crede de cuviinta, nu mi-am facut un calcul, voi vedea acolo. Va fi ca la orice nunta o atentie pentru familia noua care porneste in viata”.

Pe de alta parte, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat ca nunta „nu va fi cu dar”.

„Nu ma ocup de organizare, eu vin ca invitat, dar probabil ca participa (si lideri ALDE-n.r). Au fost invitati foarte multi din conducerea partidului PSD. Nimeni nu vine cu darul, omul vine cu un cadou. Eu nici nu stiu cu ce sa ma imbrac, de aceea o am pe Alice langa mine. Nu poti intreba un barbat lucruri de genul, femeile se ocupa de cadouri”, a declarat Codrin Stefanescu, pentru sursa citata.

Anterior insa, la Antena3, liderul PSD spunea ca darul pe care il va da nu va fi pentru miri, ci pentru copilul pe care il vor face.

„Am pregatit un mic cadou pentru el sau ea care se va naste. Sunt lucruri strict romanesti, traditionale. Liviu Dragnea e pregatit, psihologic, sa fie bunic. Dar, nu stiu daca e insarcinata. Nu e o nunta cu dar. Ne vom distra pana in zori, eu voi ramane pana dimineata, vom petrece romaneste. I-am promis ginerelui ca nu vom face politica, ci ne vom distra, vom dansa si vom bea”, a spus Stefanescu.

Mai mult despre: ,


Comentarii: